Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Ron Crommen (trainer RVU), komend weekend spelend tegen RKVVM!

Er zijn nu 6 wedstrijden gespeeld hoe kijkt U terug op de start van de competitie?

We hebben in het begin van de competitie Heerlen, UOW, Heer en SCM als tegenstanders gehad. Deze teams staan voor mij ook bovenaan mijn lijstje als titelkandidaten. Mijn doelstelling was 7 punten te behalen. Maar als je 3 keer gelijkspeelt en 3 keer verliest…dan heb je deze niet gehaald.

Uw verwachtingen voor de wedstrijd van zondag zijn ?

Doordat wij de start gemist hebben, is het zaak voor ons aanstaande zondag niet te verliezen om de aansluiting te verliezen met de middenmoot. Maar, in deze reeks kan op dit moment iedereen van iedereen winnen.

Wat weet U van uw tegenstander?

RKVVM is voor mij een onbekende. Ik heb als trainer nooit in competitieverband tegen hun gespeeld. Maar ik hoor alleen maar positieve geluiden van hun. Dat het een voetballende ploeg is. Dat is al positief.

Zijn jullie nog steeds op koers betreffende de doelstelling voor dit seizoen ?

Ik blijf erbij dat de doelstelling, om bij de eerste 6 te eindigen nog kan gerealiseerd worden. Maar vanaf zondag moeten we dat wedstrijd per wedstrijd gaan bekijken.

Tot slot , waarmee bent U zondagmiddag om 16.15 uur tevreden ?

Ik zou tevreden zijn als we zondag gewoon eens de 3 punten naar Rothem kunnen meenemen…want ik gun het onze jonge groep van harte. Zou een opsteker zijn voor hun.

Maar…..zo denkt de tegenstander natuurlijk ook he.

 

Door: Hein Smith