Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Sid Plum (trainer LHC), komend weekend spelend tegen Veritas!

Er zijn nu 6 wedstrijden gespeeld hoe kijkt U terug op de start van de competitie?

Allereerst hebben wij door een afgelasting pas 5 wedstrijden gespeeld. Verder kunnen wij qua het aantal behaalde punten niet spreken van een goede start. Ons spel was op de wedstrijd tegen Scharn na daarentegen niet heel slecht, dus dat is wel iets om aan vast te houden. Vaak ben je zo goed als je laatste wedstrijd, en daar zijn we na de 0 – 2 winst tegen De Ster heel tevreden over.

Uw verwachtingen voor de wedstrijd van zondag zijn ?

Dat is moeilijk in te schatten. Volgens mij is het voor het eerst dat Veritas en LHC tegen elkaar gaan strijden. Wij hopen in ieder geval de lijn van afgelopen zondag voort te zetten.

Wat weet U van uw tegenstander?

Buiten een analyse  die we hebben gekregen heb ik ze ook nog aan het werk gezien tegen De Ster. Ons huiswerk hebben we dus wel gedaan.

Zijn jullie nog steeds op koers betreffende de doelstelling voor dit seizoen ?

We hebben pas 5 wedstrijden gespeeld. Hierin hebben we genoeg verbeterpunten gezien. Ons streven is om te leren van fouten en ons daarin te verbeteren. Onze doelstelling kan dan zeker ook nog behaald worden.

Tot slot , waarmee bent U zondagmiddag om 16.15 uur tevreden ?

Dat we als team wederom een goede teamprestatie hebben geleverd, waarin iedereen kan zeggen alles te hebben gedaan om een goed resultaat te leveren.

Door: Hein Smith