Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Yvo Jongepier (trainer vv SCM), komend weekend spelend tegen BMR!

 

Tevreden over het verloop van de winterstop? 

 

De winsterstop is voor ons prima verlopen. Voor het nieuwe jaar hebben we het ZVV Hazendans zaalvoetbal toernooi (voor clubteams) gewonnen. Na het nieuwe jaar hebben wij ons kunnen meten, met wedstrijden tegen 2de klassers Scharn en GSV. Verder zijn we met de hele selectie een weekendje weggeweest naar Breda. De 1ste wedstrijd na de winterstop hebben we, in de hol van de leeuw, gewonnen van directe concurrent RKSV Heer (2-5).

 

Kortom: We zijn dik tevreden!

 

 

 

Nog steeds op koers betreffende Uw doelstelling aan het begin van dit seizoen ?

 

De eerdere doelstelling, om voor de 1ste 5 plekken te strijden, hebben we bijgesteld. We willen graag promoveren naar de 2de klasse en we liggen op koers. Als dat nou wordt bereikt via het kampioenschap of de nacompetitie is mij egaal. Uiteraard gaan we voor het hoogst haalbare!  We hebben de 2ste periode gewonnen en zijn dus al zeker van deelname aan nacompetitie.  We zijn er met z’n allen van overtuigd dat het nog keihard werken wordt om deze doelstelling te behalen. Er liggen namelijk een paar uitstekende ploegen op de loer.

 

 

 

Met welke verwachting ga je zondag beginnen aan de tweede seizoenshelft, van de competitie?

 

De 2de seizoenshelft zal lastiger worden. We zijn de te kloppen ploeg.  De tegenstanders zullen zich meer gaan aanpassen en daar zullen wij een plan B of C tegenover moeten stellen. We hebben nu een reeks van 4 wedstrijden waarin we 12 punten moeten halen. Dat zal zeer lastig worden maar we gaan er alles aan doen om dit te bewerkstelligen. Uiteraard hopen we dat de concurrentie nog een paar punten gaat morsen. Zondag spelen we thuis tegen BMR en deze ploeg is altijd lastig te bespelen voor vv SCM. De 1ste wedstrijd van het seizoen hebben wij nipt een punt kunnen pakken tegen BMR waar goalgetter Marco Willems in de slotfase de gelijkmaker binnenkopte. We zijn op onze hoede maar willen ons ook revancheren voor dit puntverlies.

 

 

 

Wat weet je van je tegenstander?

 

BMR is een ploeg die het moet hebben van hard werken en vooral counteren. Deze tactiek beheersen zij al jaren tot in de puntjes en is lastig te bespelen. BMR heeft ook een trainerswissel meegemaakt in de winsterstop (Rob Delehaije) en je weet nooit wat dat met een ploeg doet.

 

 

 

Je verwachting van de wedstrijd van zondag ?

 

Ik verwacht een leuke wedstrijd met 2 gemotiveerde ploegen die voor de winst zullen gaan. Waar wij vooral het spel zullen gaan maken en BMR loert op de kansen die zich zullen gaan voordoen. We zijn 100% gemotiveerd en willen de lijn van ons goede veldspel tegen RKSV Heer doortrekken.

 

Door: Ralph van Tilborg