Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing met Yvo Jongepier (VV SCM), komend weekend spelend tegen UOW ’02!

 

Vandaag wordt er ook om de eerste prijs van het seizoen gespeeld, hoe kijkt U terug op het verloop van dit seizoen tot nu toe?

 

Gezien de stand op de ranglijst kan ik niet anders zeggen dat het goed verloopt, echter voetballend kan het allemaal iets beter. We merken dat tegenstanders zich gaan aanpassen, wat heel begrijpelijk is als je bovenaan de ranglijst staat. Het is aan ons om daarop te anticiperen en een plan B of C te bedenken. Dat is het leuke aan voetbal vind ik.

 

Hoe schat U de kans op het halen van de periodetitel in ?

 

Vanaf de 1ste competitiewedstrijd hebben we gezegd dat we wedstrijd per wedstrijd zullen gaan bekijken. De periodetitel zou een mooie beloning zijn voor het harde werken van mijn ploeg de afgelopen weken. Ze zijn gretig, leergierig en willen ontzettend graag. Onze voorbereiding naar a.s. zondag toe wordt ook gewoon dezelfde voorbereiding als iedere andere wedstrijd. In deze klasse kan iedereen van elkaar winnen en kunnen we pas na de wedstrijd zeggen of dit gelukt is. We hebben het in eigen hand.

 

Wat weet U van uw tegenstander van zondag ?

 

Ik bereid me zo goed mogelijk voor op een tegenstander en deel de analyse dan ook met mijn team, echter gaan we altijd uit van eigen kracht en zullen ons dan ook niet gaan aanpassen aan de tegenstander. Wat ik weet is dat UOW nog niet heeft verloren deze competitie net zoals ons.

 

Uw verwachting van deze wedstrijd?

 

Ik verwacht een spannende pot en twee teams die voor de overwinning zullen gaan op het scherpst van de snede. UOW en wij willen graag de ongeslagen status doortrekken en zo lang als mogelijk mee willen blijven doen voor de bovenste plekken. UOW heeft dan ook nog eens het thuisvoordeel.

 

En tot slot , zondag 16.15 uur waarmee bent U tevreden ?

 

Ik ben tevreden met een overwinning a.s. zondag. In de voetballerij telt namelijk alleen de winst. Als iedereen zich aan zijn opdrachten houdt en 100% inzet toont kan het een mooie zondag worden. Wij zijn er klaar voor!

 

Door: Hein Smith