Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing nieuwe seizoen met Rob Ramaekers – trainer SV Simpelveld!

 

Zijn jullie klaar voor de start van de nieuwe competitie?

 

Normaal gesproken hadden we rondom deze tijd al drie competitiewedstrijden gespeeld en we merken wel dat we nu graag willen starten met de competitie. Het is verder moeilijk in te schatten of je klaar bent voor de competitie, dit heeft o.a. te maken met de vorm, blessures, inpassen van nieuwe spelers en na de onverwachte  promotie spelen op een hoger niveau.

 

Bent U tevreden over het verloop van de voorbereidingen?

 

De voorbereiding was erg wisselvallig en daarom kunnen we niet geheel tevreden zijn over de voorbereiding. Hierbij willen we graag de sterke punten continueren en keihard werken aan de zwakkere punten .

 

Wat weet U van de tegenstander van aanstaande zondag?

 

VV Scharn is een stabiele tweede klasser, met vele jonge talentvolle spelers uit de eigen opleiding en  trekt deze club altijd goede spelers aan. Hierdoor kan men bij een juiste mix van jong en oud zelfs meedoen in de top van deze klasse.

 

Wat zijn uw verwachtingen van de wedstrijd?

 

Ik verwacht dat VV Scharn hun eerste thuiswedstrijd wil winnen en wij zullen alles uit de kast moeten halen om te kunnen stunten en daarom kan het een interessante wedstrijd worden.

 

Doelstelling voor dit seizoen?

 

We hebben een realistische uitdaging en dat is handhaving.  Laatste jaren zijn alle ploegen die promoveerden, naar de tweede klasse, telkens weer gedegradeerd. Maar bestuur, spelers en staf willen deze uitdaging graag aangaan en zullen er alles aan doen om ons te handhaven.

 

Door: Hein Smith