Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing nieuwe seizoen met Ron Crommen – trainer RVU!

 

Hoe kijkt U terug op de voorbereiding ?

 

De voorbereiding , die dit seizoen later begon, was voor ons geslaagd qua opbouw naar competitiebegin toe.

 

Je weet dat je altijd rekening moet houden met vakantiegangers....ook als je later begint. Mij valt wel op dat veel spelers last hadden van dit verlaat begin. Omdat de pauze tussen eind vorig seizoen en begin voorbereiding te lang is, kampen veel spelers met wat overgewicht, ritme, conditionele achterstand.

 

Maar we mogen niet klagen. De conditionele opbouwfase is goed verlopen

 

Wat weet U van de tegenpartij ?

 

Sporting Heerlen is voor mij DE titelkandidaat bij uitstek ( onder andere met Heer, SCM en SVN). Had ik reeds vermeld bij het begin van onze voorbereiding.

 

Vind dat ze leuke spelers van Bekkerveld hebben bij gekregen. In hun overblijvende kern van vorig seizoen, beschikken zij ook over een aantal spelers, die 2de klasse waardig zijn. Leuke club heb ik dat altijd gevonden met leuk voetbal.

 

Wat is Uw verwachting van deze wedstrijd ?

 

Natuurlijk zijn zij de favoriet, maar het zal een aantrekkelijke wedstrijd worden met 2 ex-tweedeklassers. Wij zitten nog niet in die vorm waar wij moeten zitten ( bijna dezelfde zeer jonge groep met enkele talenten uit de regio).

 

En tot slot de doelstelling voor dit nieuwe seizoen?

 

Doelstelling is met deze jonge groep op termijn een lange-termijn -groep te vormen. En omdat we ook 2 A jeugd elftallen hebben (A1 speelt Hoofdklasse), is het ook de bedoeling om de talenten van die groep, te integreren in het eerste elftal.

 

Voor mij, zal een plaats binnen de eerste 6 al een overwinning zijn. Om dan volgend seizoen een stapje meer te kunnen zetten.

 

Door: Hein Smith