Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing Roger van Eyck (trainer KCC ’13), uit naar zijn oude liefde NEC ’92!

 

Afgelopen zondag is de competitie begonnen hoe kijk je terug op je eerste wedstrijd ?

 

Bij de competitiestart drie punten pakken is natuurlijk een opsteker ,vooral na een niet zo'n beste voorbereiding Tegen Doenrade, wat een uitstekende ploeg en een goed collectief is, speelde wij een prima eerste helft, de tweede helft gaf een heel ander beeld. Doenrade kwam uitstekend uit de rust en hadden een overwicht in de tweede helft en kansen op de gelijkmaker, maar mijn ploeg vocht als leeuwen met en voor elkaar en sleepte de drie punten over de streep. Al met al was een gelijkspel op zijn plaats geweest.

 

Wat weet je van je aanstaande tegenstander ?

 

Wat ik weet over NEC'92 is dat we tijdens het Heerlens Kampioenschap tegen NEC'92 hebben gespeeld en een flink pak slaag hebben gekregen. NEC'92 heeft na een beroerd vorig seizoen zijn selectie behoorlijk versterkt met een aantal spelers van zeker vierde klasse niveau. Hierbij heeft Armand Mingelers uitstekend werk verricht. Ik persoonlijk tip NEC'92 zeker als een van de titelkandidaten, wat denk ik ook hun doelstelling is om zo snel mogelijk  terug te keren naar de vierde klasse. Persoonlijk is het voor mij weer een terug zien met veel bekende en vrienden.

 

Wat zijn je verwachtingen van deze wedstrijd?

 

Mijn verwachtingen van de wedstrijd op dit moment is ,dat we negentig minuten keihard als team collectief moeten werken om resultaat te behalen. We zullen heel anders voor de dag moeten komen als tijdens het Heerlens Kampioenschap. Bijkomend is het een Heerlense derby dus we hopen op veel supporters, verder hoop ik op een spannende en zeker sportieve wedstrijd en dan zien we na negentig minuten t resultaat.

 

Welke doelstellingen zijn er voor het komende seizoen ?

 

Doelstelling dit seizoen is voor KCC'13 meedoen voor een prijs cq. periodetitel, wat in mijn ogen haalbaar moet zijn ,zeker nu de geblesseerde spelers heel langzaam aan weer gaan aansluiten en dan hebben wij een uitstekende selectie die het iedereen moeilijk kan maken.

 

Door: Hein Smith