Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing Tivoli – Riethoven (2e paasdag)

Op tweede paasdag staat in Eindhoven de competitiewedstrijd Tivoli tegen Riethoven op het programma. Op 19 november stonden de twee ploegen ook al eens tegenover elkaar, toen werden de punten verdeeld: 2-2.

Tivoli staat in de vierde klasse F met één punt voorsprong t.o.v. Woenselse Boys (31 tegen 30 punten) op de eerste plaats. Sinds 2002 speelt de ploeg van trainer Hans Bonnema in de vijfde klasse totdat ze vorig jaar kampioen werden en promoveerde naar de vierde klasse. Dit jaar is de Eindhovense ploeg ook op kampioenskoers. Daarentegen is het voor Riethoven zaak om weer omhoog te kunnen kijken. De ploeg van Stefan de Graef staat momenteel op een elfde plek, met maar één punt meer dan de ener laatste plaats, waar Steensel zich bevindt.  

Tivoli geeft op haar clubwebsite aan dat ze iets recht te zetten hebben en winst erg belangrijk is om de koppositie te behouden. Voor Riethoven zullen de drie punten ook erg welkom zijn, om zo uit de onderste regionen te komen.

Kan Tivoli de koppositie behouden of gaat Riethoven goede zakendoen en kunnen ze weer langzaam naar boven kijken? Maandag 2 april op Sportpark De Heihoef, Tivoli - Riethoven

Via: Mervyn van Leeuwen