Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing trainer Jeroen Rutten van Maasgouw

1. Hoe kijkt U naar de start van de competitie 2018 –2019 ?

Ik denk dat we best tevreden mogen zijn.

 

We hebben dit seizoen een paar pionnen uit het basisteam moeten vervangen door enkele (jonge) spelers uit onze eigen vereniging. Vandaar waren de ambities voor het seizoen eerder gematigd. Als je dan na 7 speeldagen mee bovenaan staat, kun je enkel tevreden zijn over wat de jongens gepresteerd hebben tot dusver.

 

2. Wat weet U van de tegenstander , HBC`09, van aanstaande zondag ?

Het is voor mij persoonlijk een eerste kennismaking met deze club. Ik heb me ook niet verder geinformeerd. We willen zondag in eerste plaats uitgaan van onze eigen sterktes.

 

3. Wat zijn Uw verwachtingen van de wedstrijd ?

Ik reken erop dat we de positieve vibe van de start kunnen doortrekken en dat we een aangename pot voetbal kunnen laten zien aan onze trouwe thuisfans. Ook voor HBC is het belangrijk om zo snel mogelijk in de ‘dubbele’ punten te komen, dus ik verwacht inzet en overgave van beide teams.

 

4. Doelstelling van dit seizoen ?

Net zoals ieder team willen we op eerste plaats zo vroeg mogelijk zeker zijn van klassebehoud. Met onze jonge, talentvolle groep zouden we eigenlijk ook niet in de problemen mogen komen. Integendeel.

 

Alles wat we daarboven kunnen meegraaien, zullen we zeker niet laten liggen. We moeten van niemand bang zijn, maar voor ieder punt moet er gewerkt worden. We pakken het van week tot week zoals het komt.

 

5. Tot slot waarmee bent U zondagmiddag na het laatste fluitsignaal tevreden ?

Uiteraard de 3 punten, tevreden spelers, tevreden supporters en dan nog een pintje om alles door te spoelen.