Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing trainer Maurice Verbunt van Groene Ster

1. Na een klinkende overwinning afgelopen zondag , 0-4 uit bij Leonidas , blijven jullie in de top van het klassement. Hoe kijk je terug over jullie start in de competitie.

Ik kijk tevreden terug op de start in de competitie. Als je na 10 wedstrijden nog kunt aanhaken bij de top van de ranglijst mag je daar zeker tevreden mee zijn.

 

2. Dan was er ook het mooie bekeravontuur  met als hoogtepunt de wedstrijd tegen SC Heerenveen , hoe heb je dit ervaren.

Dat was een ervaring apart. Het was een geweldige avond, ondanks de 1-3 nederlaag. Groene ster had alles tot in de puntjes geregeld, waardoor het een fantastische voetbalavond is geworden. Op een bomvol sportcomplex zat de sfeer er al vanaf het eerste moment goed in. Toen we ook nog naar 38 min spelen op een 1-0 voorsprong kwamen ging het dak eraf. Jammer is dat we het na rust snel uit handen geven. Ik ben trots op mijn ploeg die tot de laatste min heeft gestreden.

 

3. Aanstaande zondag spelen jullie thuis tegen de Meern, wat weet je van deze tegenstander.

De Meern is de nummer laatst in de competitie. Een stugge tegenstander die probeert om zo lang mogelijk de nul te houden. We hebben ze gezien tegen Meerssen waarin ze zeker niet verkeerd speelden en pas in de laatste minuut verloren.

 

4. Wat verwacht je van deze wedstrijd?

Ik verwacht dat we meer kwaliteit hebben dan de Meern en dat we vooral op hun helft gaan spelen. Dan is het belangrijk dat je snel de score kunt openen, waardoor zij ook iets meer moeten gaan komen. Als iedereen bij ons zijn niveau haalt moeten we deze wedstrijd kunnen winnen.

 

5. Jullie spelen ook nog mee voor de district beker KNVB naast de competitie , voldoet dit nog steeds aan de doelstelling.

Natuurlijk. Als je wedstrijden wilt spelen zoals tegen Heerenveen moet je bij de laatste 4 van de district beker komen. Daarnaast is de beker ook een prijs om voor te voetballen.

 

6. Tot slot , zondagmiddag om 16.15 uur ben ik tevreden als?

Tevreden als we de wedstrijd winnend afsluiten met mooi voetbal.