Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing trainer Tom Jacobs van vv Handel 14-12

1.  Met nog een wedstrijd te gaan tot de winterstop , hoe kijkt U terug op verloop van de competitie tot nu toe.

Na een qua resultaten mindere start van de competitie ben ik tevreden met het spel en resultaten over het vervolg. Helaas hebben we nu al te maken gehad met 2 afgelastingen. Hopelijk blijft het hierbij en hoeven we niet, net als vorig jaar, een halve competitie af te werken in 2,5e maand tijd.

 

2.  Voldoet dit aan de gestelde doelstelling ?

We staan op een veilige plek en we hebben nog aansluiting bij de subtop. Dus wat dat betreft voldoen we tussentijds nog aan de doelstelling.

 

3..  Zondag de wedstrijd tegen Ulysses , wat verwacht U van deze wedstrijd.

Ik verwacht dat we de bovenliggende partij zullen zijn. We zijn aan onze stand verplicht om te winnen. Echter klinkt dat wat makkelijker dan het in de praktijk zal zijn. Wij zullen gewoon goed moeten zijn om te winnen dus daar gaan we dan ons stinkende best voor doen.

 

4..  Wat weet U van de tegenstander ?

Ik weet dat ze vorig seizoen thuis niets verloren hebben. Verder weet ik ook dat ze twee keer gepromoveerd zijn in korte periode en dat ze het nu wat lastiger hebben in de 3e klasse. Informatie over speelwijze heb ik via andere trainers ook gekregen dus we zullen gewoon goed voorbereid aan de aftrap staan aankomende zondag.

 

5.  Tot slot , ik ga als trainer met een tevreden gevoel de winterstop in als ?

Als we uit de komende twee wedstrijden 6 punten halen en aansluiten bij de subtop dan ben ik tevreden. Het liefst met goed voetbal natuurlijk.