Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing wedstrijd van de week: VV Baarlo – Mierlo Hout!

 

Morgen staat in de Derde Klasse C al een echte topper op het programma: VV Baarlo – Mierlo Hout. Mierlo Hout gaat momenteel aan kop in de Derde Klasse C, VV Baarlo staat met 20 punten op een tweede plek, twee punten minder dan Mierlo Hout.

 

VV Baarlo komt nu al een aantal seizoenen uit in de Derde Klasse C. Dit is al het zevende seizoen achter elkaar in deze klasse en verder dan een vierde plek kwam de ploeg niet. Vorig seizoen eindigde Baarlo vijfde, maar dit seizoen gaat het vooralsnog beter. ‘We zijn nu acht wedstrijden bezig en de eerste periode is prima verlopen, maar dit geeft natuurlijk geen garantie. We hebben een ploeg met jong en oud en onze kracht is ook dat we goede jeugdspelers hebben die zich goed doorontwikkeld hebben. We hebben een brede selectie, waardoor er meer mogelijkheden zijn’, aldus Rob Geenen, trainer van VV Baarlo.

 

VV Baarlo verloor dit seizoen nog geen wedstrijd, er werd twee keer gelijkgespeeld en zes keer gewonnen. De ploeg zou wel klaar zijn voor een stap hoger als het aan Rob Ligt. ‘Als ik kijk naar de ploegen die vorig jaar gepromoveerd zijn (Sportclub Irene en Sparta ’18), dan zitten wij niet heel ver van dat niveau af. Ik, en ook het team, zou graag de uitdaging aangaan!' 

 

Tegenstander van komend weekend is koploper Mierlo Hout. Mierlo Hout degradeerde vorig seizoen uit de Tweede Klasse en het lijkt erop dat de ploeg snel terug wil keren. Rob weet wat hij kan verwachten. ‘Mierlo Hout is een jonge ploeg en als ik kijk naar de vereniging Mierlo Hout op zich, dan is deze vereniging echt Tweede Klasse-waardig, misschien nog wel hoger. Dit jaar gaat het erg goed met Mierlo Hout en werd er nog niet verloren, het is afwachten wat er met Mierlo Hout gebeurd als het tegen het eerste verlies aanloopt. Ik verwacht een mooie pot morgen!’

 

Mocht Baarlo morgen winnen dan nemen ze de koppositie over van Mierlo Hout. Doelstelling voor dit seizoen voor VV Baarlo is eindigen bij de top 4 en zolang mogelijk meedoen om het hoogst haalbare natuurlijk.

 

Morgen is Moonen Movies aanwezig op sportpark de Meeren te Baarlo. Aanvang van de wedstrijd is om 14:30. Het wedstrijdverslag wordt mogelijk gemaakt door: Reumkens Voet en Zorg!