Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing wedstrijd van de week: VV Scharn – RKSV Heer (2G)

 

Vanavond een ware derby in de Tweede Klasse G. VV Scharn ontvangt thuis RKSV Heer, dat ongeveer één kilometer verderop gevestigd is. Zowel Scharn als Heer staan onderin de middenmoot van de Tweede Klasse G. Beide ploegen hebben 23 punten verzameld tot nu toe dit seizoen. Eerder dit seizoen eindigde de onderlinge strijd tussen deze twee ploegen in 2-2.

 

Scharn is al een aantal jaren vaste Tweede Klasser. In het seizoen 2011-2012 kwam de ploeg terecht in de Tweede Klasse G, nadat het kampioen was geworden in de Derde Klasse A. Zes seizoenen verder speelt de ploeg nog steeds in deze Tweede Klasse G. Elk seizoen eindigde Scharn ergens in de middenmoot. Ook dit seizoen is dit weer het geval. De rood-witten presteren dit seizoen afwisselend. Goede overwinningen worden afgewisseld met aardige nederlagen.

 

De bezoeker vanavond is RKSV Heer. Na het kampioenschap van Heer vorig seizoen speelt de club nu ook in deze Tweede Klasse G. Het gaat zeker niet slecht. Net zoals Scharn zijn de resultaten echter afwisselend. De laatste weken gaat het goed met Heer. Er werd al een tijd niet verloren en twee weken terug werd er nog gewonnen van koploper FC Hoensbroek, 1-0. Kan Heer deze goede lijn echter doortrekken in de rasechte derby van vanavond?

 

Scharn – Heer is een echte derby. De sportparken van beide ploegen liggen op ongeveer één kilometer afstand van elkaar. Eerder dit seizoen eindigde deze ‘clash’ in 2-2. Wie zal vanavond echter als winnaar van het veld stappen? Leuk zal het zeker worden!

 

De aftrap van de wedstrijd VV Scharn – RKSV Heer is vanavond om 19:00 op het sportpark van Scharn. Roger Moonen van Moonen Movies is aanwezig en maakt een verslag van deze wedstrijd!