Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Voorbeschouwing Zwart Wit ’19 – WDZ, met Rene Kupper (trainer WDZ)!

 

Afgelopen zondag is de competitie begonnen hoe kijk je terug op je eerste wedstrijd ?

 

De eerste wedstrijd verliep zeer moeizaam. Een moeilijke tegenstander Vaesrade. Het was een wedstrijd met twee verschillende gezichten. Een mindere helft en een goede helft. Dit resulteerde dan ook in een terecht gelijke spel. Het begin is gemaakt. Natuurlijk zijn er altijd wel verbeterpunten. Daar gaan we ook deze week weer aan werken.

 

Wat weet je van je aanstaande tegenstander ?

 

Onze tegenstander Zwart-Wit’19 is voor mij geen onbekende tegenstander. Ik heb er ook met veel plezier twee seizoenen mogen werken en zal veel oude bekenden tegen komen. Een goede tegenstander met goede voetballers die  altijd met veel inzet de wedstrijd aan gaan. Vorig jaar hebben ze een goed seizoen gedraaid en de na-competitie gehaald. Daarom verwacht ik dit seizoen ook dat ze een rol gaan spelen. Zij hebben de eerste wedstrijd geen punten gehaald en zullen tegen ons natuurlijk hun eerste punten willen behalen. Aan ons de taak om hier een stokje voor te gaan steken.

 

Wat zijn je verwachtingen van deze wedstrijd?

 

Ik denk dat het een spannende op en neer gaande wedstrijd zal worden met twee voetballende ploegen die veel strijd zullen leveren. Het kan voor het publiek een aantrekkelijke wedstrijd worden. Hoop natuurlijk wel dat het ook een sportieve wedstrijd zal zijn.

 

Welke doelstellingen zijn er voor het komende seizoen ?

 

In ieder geval proberen we het beter te doen dan afgelopen seizoen. Dat betekent dat we bij de eerste vijf moeten trachten te eindigen. Vervolgens hoop ik dat de spelers kunnen blijven groeien door hard te blijven werken. Op het eind van het seizoen moet iedereen weer wat bijgeleerd hebben. Dan is er pas weer een doelstelling gehaald.

 

Voor  de selectie: eerste en tweede, proberen we dit seizoen zo goed mogelijk te eindigen. Met hard werken en veel spelvreugde kunnen we dan al een heel eind op weg komen.

Door: Hein Smith