Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Vrijdag 19 mei a.s. op Sportpark de Hondskamp het 7 x 7 toernooi 35+ en 45+!

Op vrijdag 19 mei a.s. is DEV-Arcen voor het vierde jaar op rij gastheer van de, door de KNVB georganiseerde, voorronde van het NK 7 x7 toernooi voor 35 en 45 plussers. 

De winnaars plaatsen zich voor het NK op 3 juni bij DOS Kampen voor de 45 plussers en op 10 juni bij FC Lisse voor de 35 plussers. 

Wie kunt u allemaal komen bewonderen op een dergelijke avond?? 

In de 35+: 

Team “Oude Glorie” met name de “jongere spelers” van DEV 4, aanvulling door Maurice Koenen, de oud FC VVV speler in de negentiger jaren afkomstig uit Lottum. Maar ook Bas Vervoort en Roel van Ijzendoorn zijn van de partij.  

Het heeft even geduurd maar vanuit ons buurdorp Velden is IVO 4 aanwezig, bestaande uit oud spelers van IVO 1 en waarschijnlijk komende zondag weer een kampioenschap voor deze mannen, tot nu toe in 16 wedstrijden 101 doelpunten voor en 14 tegen!

FC de Krukken uit Venray, de naam klinkt niet veel belovend maar dit is wel een uitstekend zevental wat afgelopen seizoen in de 35+ er vandoor ging met de 1e plek!

De Tovenaars van Tatabanya, een nieuwe naam op het 7 x 7 toernooi, als deze mannen half zo goed zijn als hun naam doet vermoeden hebben we er weer een top team bij. 

De Irene Veteranen, met de oud VVV spelers Mat Colbers en Pieter Berkers maar ook met de hoofdtrainer van DEV-Arcen Rick Bonten deze mannen zijn niet alleen op het veld nog heel goed maar ook tijdens de 3e helft laten zij zich van hun beste kant zien.

 

In de 45+: 

Sparta ’18 uit Sevenum met veel spelers die in een grijs verleden de basis vormden van het 1e elftal van Sparta, afgelopen jaar hebben zij al bewezen dat ze het 7 x 7 uitstekend beheersen en dit jaar komen ze met een nog beter bezette selectie naar Arcen. 

Ooit Venray, vorig seizoen wederom Nederlands Kampioen in de 45+ klasse voor de 4e keer??? Een team bestaande uit de bijna complete fam. Vievermans, Wim Cuppen, oud VVV speler Bert Spee enz. enz. in hun glorie periode speelden deze mannen allemaal minimaal hoofdklasse een uitstekend team met nog steeds de wil om wedstrijden te winnen. 

Onze eigen DEV Veteranen, een graag gezien gast op dit toernooi, zij spelen met veel plezier hun potjes(oefenen helaas tegenwoordig vrij vaak het 7 x 7 voetbal gezien een tekort aan spelers, dus wil je op de zaterdagmiddag een potje voetballen geef je op bij Jos Clabbers zodat ook deze mannen komend seizoen hun wedstrijden kunnen blijven spelen). De derde helft is op deze avond voor hun zeker zo belangrijk als de wedstrijdjes.   

Als laatste de oudere generatie van DEV-Arcen 4, ook dit jaar, voor het 5e jaar op rij, weer met de Belgische voetbal grootheid  Luc Nilis in de gelederen evenals oud international Stan Valckx en oud VVV speler Jos Rutten, nieuw dit jaar in het team Toshiya Fujita, oud Japans international en assistent trainer van VVV,  in Europa misschien iets minder bekend maar een grootheid in Japan, nog steeds een fantastische speler.  

Dit kunt u dus allemaal zien op vrijdag 19 mei a.s. vanaf 18.45 uur op de velden van DEV Arcen. Het zal waarschijnlijk allemaal iets minder snel gaan maar de voetballiefhebber zal zeker kunnen genieten van een aantal hoogstandjes van echte voetbaldieren. 

De koffie of het Hertog Jan pilsje staat klaar en ook de BBQ zal deze avond niet ontbreken, alle ingrediënten voor een mooie voetbal zomeravond zijn aanwezig.