Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

VV BERG’28 1 PROMOVEERT

Vv Berg’28 speelt vanaf het nieuwe seizoen 2020/2021 in de 4de klasse, na 2 jaar in de 5de klasse gespeeld te hebben.

 

De promotie liep niet zoals gepland, omdat de KNVB al van tevoren had gemeld dat er plaatsen gingen vrijkomen in bepaalde klassen. Door middel van fusie, clubs die zijn opgeheven, of vrijwillig een klasse lager te willen gaan spelen.

De KNVB liet weten dat men een verzoek kon indienen voor promotie naar een hogere of in een lagere klasse te spelen in het nieuwe seizoen.

Vv Berg’28 heeft van dat verzoek gebruik gemaakt en kreeg dinsdag 26 mei het verlossende woord dat zij mogen promoveren naar de 4de klasse zij het met een wrang smaakje, want het wilde graag kampioen worden via de normale manier. Daar zag het in de competitie ook zeker naar uit. Vv Berg’28 stond vrijwel de hele competitie in de 5de klasse A fier bovenaan de ranglijst, met een periode op zak.

Na een verloren play- off finale vorig seizoen, zag het er dit jaar naar uit dat vv Berg’28 het kampioenschap ging binnenhalen. Helaas stak hier de corona crisis een stokje voor door de competitie vroegtijdig te beëindigen.

Maar desalniettemin is de vreugde er niet minder om, deze promotie is dik verdiend, en is men klaar in Berg en Terblijt voor de 4de klasse.