Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

VV Handel en hoofdtrainer Henry van Wanrooij na dit seizoen uit elkaar

Afgelopen donderdag hebben Henry van Wanrooij en het bestuur van VV Handel de spelersgroep geïnformeerd over het feit, dat in goed overleg is besloten om aan het einde van het huidige seizoen afscheid van elkaar te nemen. 

Henry van Wanrooij is aan zijn tweede seizoen bezig bij VV Handel, momenteel uitkomende in de derde klasse D. In zijn eerste seizoen werd hij kampioen in de vierde klasse, wat voor Handel de eerste promotie betekende naar de derde klasse, in het jaar van het 75 jarige clubbestaan. 

Ondanks het goede spel, begon VV Handel dit seizoen moeizaam. Er was duidelijk sprake van gewenning aan de 3de klasse, maar inmiddels is knap de stijgende lijn ingezet en staat VV Handel met 11 punten op een 10de plaats.  Op basis van de huidige resultaten en het vertoonde spel werken Henry van Wanrooij en de spelersgroep met vertrouwen en commitment naar een goede eindklassering voor dit seizoen. 

VV Handel dankt Henry voor zijn gedrevenheid, commitment en bijdrage aan VV Handel en wenst hem alle succes voor zowel het restant van de competitie alsook de toekomst. 

VV Handel gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen, met als doel verder te bouwen aan het succes van de selectie. Voor de vacature met betrekking tot een nieuwe trainer, klik HIER.