Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

VV MAARHEEZE EN JUMBO SIMONIS STARTEN UNIEKE VOETPLAATJES-SPAARACTIE!

 

Afgelopen zaterdag is bij vv Maarheeze het officiële startsein gegeven voor een unieke voetbalplaatjes-spaaractie. In samenwerking met de lokale supermarkt, Jumbo Frank Simonis, is er een mooi verzamelalbum voor alle actieve leden tot stand gekomen. Een album waarbij de portretfoto’s van alle actieve leden van vv Maarheeze alsmede ook de groepsfoto’s van de diverse vrijwilligerscommissies in de vorm van plakplaatjes, verzameld kunnen worden. De eerste exemplaren van dit unieke verzamelalbum werden afgelopen zaterdag in de kantine van vv Maarheeze uitgereikt aan de jongste talenten door voorzitter Huub van der Linden van vv Maarheeze en door Frank en Tamar Simonis namens JUMBO. Iedere actieve voetballer kreeg hierbij een persoonlijk album van de JUMBO met op de voorzijde zijn of haar eigen portretfoto.

 

Vanaf woensdag 25 oktober zullen klanten van JUMBO-Frank Simonis bij iedere 15 euro aan boodschappen gratis een setje voetbalplaatjes ontvangen, die dan uiteraard in het mooie verzamelalbum hun plaatsje zullen kunnen vinden. Deze voor Maarheeze unieke spaaractie duurt tot en met 19 december.

 

Vv Maarheeze dankt supermarkt JUMBO-Frank Simonis voor hun spontane en prettige samenwerking en wenst alle voetballiefhebbers de komende maanden heel veel spaar-plezier!

 

            

 

Via: VV Maarheeze