Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

VV Maarheeze haalt punt tegen SV Ysselsteyn

De uitwedstrijd tegen sv Ysselsteyn kende in de eerste helft weinig hoogtepunten. Pas na rust kwam de wedstrijd op gang waarbij Maarheeze een 1-0 achterstand wist om te buigen in een 1-2 voorsprong maar aan het einde van de wedstrijd genoegen moest nemen met een 2-2 gelijkspel.

Op een slecht en hobbelig veld was het zeer moeilijk voetballen in en tegen Ysselsteyn. Dit leidde in de eerste helft dan ook tot een povere wedstrijd waarbij de hoogtepunten schaars waren. Van Maarheeze zijde werd een strakke corner van Davy Peeters door Terri Boonen net naast gekopt. Ysselsteyn was daarentegen vlak voor rust gevaarlijk maar de spits faalde voor het doel van Tom Geurts.

Het publiek moest wachten tot de 50e minuut voordat de wedstrijd werd opengebroken. Uit een corner van Ysselsteyn kopte spits Paul Jeurissen bij de eerste paal raak en bracht de thuisploeg op voorsprong: 1-0. Deze achterstand bracht Maarheeze echter niet van de wijs en een kwartier later was Jordy van Zon alert in de 16-meter van Ysselsteyn en scoorde, na een prima vrije trap van Terri Boonen, de gelijkmaker: 1-1. Nog geen 4 minuten later was het andermaal Maarheeze spits Jordy van Zon die, ditmaal uit een vrije trap van Robert vd Broek, met een prachtige kopbal de doelman van Ysselsteyn wist te verschalken: 1-2. Lang kon Maarheeze echter de voorsprong niet koesteren want in de 72e minuut werd doelman Tom Geurts verrast door een lage schuiver van buiten de 16-meter waardoor Ysselsteyn weer langszij wist te komen. In het laatste kwartier had Maarheeze weliswaar het betere van het spel maar kon de broodnodige 3 punten aan het einde van de wedstrijd niet mee naar Maarheeze nemen. Een 2-2 gelijkspel tegen de nummer 5 uit de competitie leverde uiteindelijk slechts 1 punt op in de strijd om klassebehoud.

Komende zondag wacht een cruciale thuiswedstrijd tegen HBSV uit Hout-Blerick. Deze tegenstander staat enkele plaatsen hoger op de ranglijst en bij een overwinning van Maarheeze zal ook HBSV in de degradatiezone getrokken worden. De wedstrijd begint om 14.00 uur op sportpark De Romrijten en we hopen onze supporters weer in grote getale te mogen begroeten. Met nog 6 wedstrijden te spelen nadert de competitie haar ontknoping en worden de wedstrijden steeds spannender.

Via: VV Maarheeze