Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

VV Maarheeze huldigt jubilarissen en man van het jaar

 

Afgelopen vrijdag 12 Januari heeft vv Maarheeze het jaar 2018 feestelijk geopend met haar traditionele Nieuwjaarsreceptie. In een overvolle kantine werden maar liefst 14 jubilarissen in het zonnetje gezet voor hun jarenlange verbondenheid met de vereniging en tevens werd bekend gemaakt wie tot “Man/Vrouw van het Jaar” verkozen is.

 

De avond werd afgetrapt door voorzitter Huub van der Linden met zijn Nieuwjaarstoespraak waarbij met kleurrijke beelden op een mega-groot scherm teruggekeken werd op het feestelijke jubileumjaar 2017. Vooruit kijkend op 2018 dan wordt dit een jaar met uitdagingen waarbij met name het vaandelteam alles op alles zal zetten om klassebehoud veilig te stellen. De vereniging heeft hierbij alle vertrouwen in de huidige trainersstaf  waardoor op de avond bekend gemaakt kon worden dat de huidige hoofdtrainer Thijs Moonen ook volgend jaar aan het roer zal staan. Ook de trainer van het tweede en van de A-jeugd, Frank Kuipers, zal deze functie het komende jaar vervullen.

 

Daarna was het tijd voor het huldigen van de 60-, 50-, 40- en 25-jarige jubilarissen.

 

Bij de 60-jarige jubilarissen werd teruggegaan naar het jaar 1958 en werden Ad Heesakkers, Frits Kunnen en Jos Heesakkers in de bloemen gezet.

 

Vanaf links: Jos Heesakkers, Ad Heesakkers en Frits Kunnen (60-jaar jubilaris)

 

50 jaar lid van de vereniging zijn Gery Verhoeven, Marcel Broods (lid vanaf zijn geboorte) en Peter van Gansewinkel.

 

Vanaf links: Gery Verhoeven, Marcel Brrods en Peter van Gansewinkel ( 50-jaar jubilaris)

 

In 1978 werden Jac Beerten, Roland Hulsbosch, Frank Rampen en Hans van Mierlo lid van de voetbalvereniging en ook met hen werd teruggeblikt naar het jaar waarin Nederland de WK-finale in Argentinie verloor en sinds wanneer ze dus 40 jaar lid zijn.

 

Vanaf Links: Jac beerten, Hans van Mierlo, Frank Rampen en Roland Hulsbosch (40 jaar jubilaris)

 

Het kwartet van zilveren jubilarissen wordt gevormd door Bart Kraaijvanger, Chris Nijhof, Hans Emmers en Carlo Govers.

 

Vanaf links: Bart Kraaijvanger, Chris Nijhof, Hans Emmers en Carlo Govers (25-jaar jubilaris)

 

Vv Maarheeze feliciteert haar jubilarissen en dankt hen voor hun jarenlange inzet en betrokkenheid.

 

Vanwege met name zijn verdiensten voor de begeleiding en integratie van ons 5e elftal, dat louter uit Poolse jongens bestaat, is Peter Winkelmolen uitgeroepen tot “Man van het Jaar 2017”. Al vele jaren op rij bouwt Peter samen met Lenda Bennour aan een hecht team waarbij met de nodige discipline de Normen en Waarden binnen het amateurvoetbal gerespecteerd worden. Dat dit gebeurt met alleen maar Poolse voetballers en uiteindelijk ook resulteert in prima prestaties mag een unieke prestatie genoemd worden die binnen de vereniging gewaardeerd wordt.

 

Man van het Jaar 2017: Peter Winkelmolen

 

Nadat het officiele gedeelte was afgelopen en ook de uitslag van de loterij bekend werd gemaakt, was het tijd om de avond feestelijk voort te zetten onder het genot van een hapje en een drankje en met de sfeervolle muzikale ondersteuning van DJ Ganzz.
Gezien de vele positieve reacties, kan vv Maarheeze terug kijken op een mooie avond en een goed begin van het jaar 2018.