Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

vv MAARHEEZE VERLIEST BEKERWEDSTRIJD TEGEN BERGEIJK

Op een zonnig sportpark De Romrijten miste vv Maarheeze in de beginfase de scherpte die het in de eerste 2 bekerwedstrijden wel had. Het was dan ook Bergeijk dat al gelijk in de eerste 5 minuten een tweetal mogelijkheden onbenut liet om de score te openen. Pas na een minuut of 10 begon Maarheeze het spel naar zich toe te trekken en  zo kwamen er kansen voor achtereenvolgens Davy Peeters, wiens schot maar net over ging, en voor Sem de Graaf die door een slimme steekbal van Rick van der Linden vrij voor de keeper van Bergeijk werd gezet, maar niet tot scoren kon komen. Toen na een half uur spelen ook Bram Linders een goede mogelijkheid kreeg na een fraaie dribbelactie van Rick vd Linden maar zijn kans niet kon verzilveren, bleek dat voor Maarheeze de doelpunten deze middag duur zouden worden. Op slag van rust sloeg Bergeijk dan ook toe. Enkele onoplettendheden in het hart van de Maarheezer verdediging gaven de spits van Bergeijk de gelegenheid om via een afstandsschot de score te openen: 0-1.

 

Na de rust zette Maarheeze nog kortstondig aan maar tot echte grote kansen kwam het niet meer. In de 66e minuut besliste Bergeijk de wedstrijd vroegtijdig toen de rechterspits vanaf de 16 meter vrij kon aanleggen en Maarheeze doelman Jarno Nijssen het nakijken gaf: 0-2. Vlak voor tijd hoopte Maarheeze nog op de aansluitingstreffer maar de kopbal van Rémy Verhoeven over de keeper van Bergeijk werd door de goalie op het laatste moment nog net voor de doellijn tot corner verwerkt. In de 89e minuut zette Bergeijk de 0-3 eindstand op het bord via een knap uitgespeelde counter en bekert hierdoor, met 7 punten uit 3 wedstrijden, verder naar de 2e ronde.

 

Maarheeze kan zich nu volledig gaan richten op de start van de competitie. Volgende week ontvangt het tegenstander RKMSV uit Meijel. De wedstrijd op sportpark De Romrijten begint dan om 14.00 uur.