Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

VV Ollandia en trainer Hugo van de Sande na dit seizoen uit elkaar

 

Tijdens de jaarvergadering heeft voorzitter Erik Huijbregts van vv Ollandia bekend gemaakt dat Hugo van de Sande aan het einde van dit seizoen, na een periode van drie jaar, zal stoppen met zijn trainingsactiviteiten bij vv Ollandia. In goed overleg is door beide partijen dit besluit genomen.

 

Na een aantal moeilijke jaren, door langdurige blessures van vaste basisspelers, heeft men bij Ollandia de trein weer op de rails staan en zijn er in de afgelopen periode een groot aantal jeugdspelers doorgeschoven naar de selectie. De laatste weken groeit het vertrouwen en daaraan gekoppeld worden de punten weer bij elkaar gespeeld. Deze prestatie is zeker een verdienste van Hugo, zo laat het bestuur weten. Toch is nu het moment aangebroken om een frisse wind door de selectie te laten waaien. Hugo heeft aangegeven ook aan een nieuwe uitdaging toe te zijn en hoopt van zijn spelers nog een mooi afscheid te krijgen in de vorm van een goede eindklassering in de competitie.

 

Het bestuur van vv Ollandia spreekt de hoop uit dat aan beide wensen invulling kan worden gegeven.

 

Ollandia gaat van af nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met Martien Hagelaars, tel 06 14449143 of mail naar mhagelaars@chello.nl.