Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

VV Reuver – KSV Horn: 1-2 (verslag)!

 

Op deze regenachtige middag zette Horn direct vanaf het begin van de wedstrijd Reuver onder druk maar echte kansen kon Horn in het begin van de wedstrijd niet creëren. Het was Reuver dat de eerste echte kans kreeg. Ruud Zegers brak op rechts door en zijn voorzet kwam bij Jorn Huijs. Zijn schot op doel werd geblokkeerd, de bal kwam bij Erkan Yazici terecht die zijn schot net naast zag gaan.  Horn kreeg daarna ook kansen. E een schot op doel werd door Roy Hendriks met uiterste inspanning uit het doel gehaald en even daarna kopte de spits van Horn net naast. Horn was sterker dan Reuver maar met de stand 0-0 gingen beide partijen rusten.

 

Na de rust zette Horn nog meer druk op de defensie van Reuver.  Er werd ook gescoord maar die goal werd op advies van de grensrechter afgekeurd. Even daarna was het toch raak. Uit een vrije trap buiten het strafschopgebied scoorde Horn de 0-1. Lang van deze voorsprong kon Horn niet genieten want een paar minuten later kreeg Reuver ook een vrije trap even buiten het strafschopgebied. Gilles Puts schoot de bal ineens op doel, de keeper van Horn kreeg de bal niet onder controle en uit de kluts kon Erkan Yazici de 1-1 scoren. Heel even was Horn aangeslagen en zette Reuver druk om de 1-1 direct om te zetten in een 2-1 voorsprong.  Dit lukte niet omdat te gehaast werd gespeeld en de bal in het zicht van het doel werd verspeeld. Horn bleef in deze fase met uitvallen gevaarlijk. Deze werden snel uitgevoerd waarbij de spitsen balvastheid toonden en met snelle acties de achterhoede van Reuver op de proef stelden.  Horn nam het initiatief van Reuver weer langzaam over en een doelpunt kon niet uitblijven 1-2. Kort daarna had Reuver de stand weer gelijk kunnen trekken.  Gilles Puts werd in de diepte gestuurd en ging alleen op de keeper af.  Oog in oog met de keeper was het de Hornse doelman die deze grote kans van Reuver verijdelde.

 

Samenvattend :  Hoewel een groot deel van de wedstrijd gelijk op ging, was het toch Horn dat bij zijn aanvallen sneller en dreigender was. Ook in fysiek opzicht was Horn Reuver de baas. Al met al een verdiende overwinning voor de ploeg uit Horn. De volgende week is Roggel de opponent. 

 

Meer foto’s zijn hier te vinden.

 

Verkregen via: VV Reuver