Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

V.V. Schaesberg kiest voor continuiteit en verlengt contracten trainersstaf selectie

Het bestuur van v.v. Schaesberg heeft haar vertrouwen uitgesproken in de huidige trainersstaf van de selectie en de contracten van Rob Pierik  Tim Zuidersma en Jorn Bontan met één jaar verlengd.

Na een moeizame start van het eerste elftal bivakkeert men inmiddels in de subtop van de 2e klasse en is men doorgedrongen tot de laatste 16 van het amateur bekertoernooi. De wijze waarop Rob en Tim vorm geven aan de ambitie van de vereniging om met zoveel mogelijk (eigen) jeugd resultaten te behalen stemt het bestuur tevreden. Men ziet dan ook met vertrouwen de 2e helft van de competitie en het volgend seizoen tegemoet.

Het tweede elftal bevindt zich in de onderste regionen van zijn klasse, maar het bestuur heeft er vertrouwen in dat de werkwijze van Jorn uiteindelijk zal leiden tot resultaten.

Het feit dat de trainersstaf daarnaast een goede invulling geeft aan de ontwikkeling van onze oudste jeugd heeft het bestuur doen besluiten om de samenwerking met elkaar te continueren.

Het bestuur v.v. Schaesberg

Van links naar rechts: voorzitter Paul Sweron, hoofdtrainer 1e elftal Rob Pierik, assistent trainer 1e elftal Tim Zuidersma en hoofdtrainer 2e elftal Jorn Bontan.