Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Wedstrijdverslag AWC - SV Meerssen

In de 8e minuut breekt Danny Goessens door maar hij stuit op de uitlopende doelman Jarik Veltmaat. Deze laatste pakt Danny bij zijn benen doch er volgt geen strafschop. Emanuel Balendonck loopt in de 11e minuut door op een diepe bal van doelman Geoffrey Jacobs. Ook hij schiet tegen de doelman aan.

De 1 – 0 volgt aan de overkant na 17 minuten als Safa Kizir op links profiteert van de hem geboden vrije ruimte en doeltreffend kan uithalen. 3 minuten later wordt Danny Goessens ten val gebracht op 20 meter van het doel. Hij neemt zelf de vrije trap die in de rechter hoek in doel verdwijnt (1 – 1).  Halverwege de eerste helft redt Geoffrey Jacobs bij een afstandsschot ten koste van een hoekschop. In de 30e minuut schiet Daan Pauwels net naast het doel van SV Meerssen.

In het begin van de tweede helft doet Safa Kizir dit nog eens over. Geoffrey brengt in de 55e minuut nog eens redding bij een hard afstandsschot. Een minuut later treft Lloyd Borgers in kansrijke positie slechts de buitenkant van de paal. Dit luidt een kwartier in waarin Meerssen het beste van het spel heeft. Rond de 60e minuut levert dit 3 hoekschoppen op en enkele mogelijkheden. In de 74e minuut krijgt Boy Visser in de kluts de bal vrij op zo’n 8 meter van het doel en dat betekent 2 – 1. Meerssen gaat alles of niets spelen doch krijgt in de 82e minuut de deksel op de neus. De ingevallen Fren Stevens schiet van de rand van de zestien door een woud van benen raak (3 – 1).

Meerssen zakt een plaats en is nu 15e met 12 punten uit 14 wedstrijden, doelsaldo 14 – 23.