Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Wedstrijdverslag Beerse Boys VR1 - Wittenhorst VR1

Kort na de aftrap wordt Wittenhorst al gevaarlijk. Carin Vissers zet de bal voor, maar de poging van Kris Seuren treft het doel niet. Na 9 minuten is verzorging noodzakelijk op het veld: Aanvoerder Manon van Erp raakt in een duel geblesseerd en moet daarna aangeslagen het veld verlaten. Wittenhorst weet snel de draad weer op te pakken, maar kan niet voorkomen dat Beerse Boys op voorsprong komt. Een doelpoging wordt door keepster Celine Roeffen gestopt, maar in de kluts daarna rol de bal in het doel.

Na het onstuimige eerste kwartier volgt een wedstrijd die 2 kanten op kan gaan. Beide teams krijgen voor rust nog een paar kansen, maar weten de kansen niet te benutten. Na 4 minuten extra tijd is het dan ook tijd voor thee.

De Horster dames komen beter uit de rust en weten ook direct enkele kansen te creëren. Na 65 minuten moet al de laatste wissel noodgedwongen plaats vinden: Seuren moet het veld verlaten nadat ze hard getroffen is door een bal in haar gezicht. Ondanks deze tegenslagen toont Wittenhorst veerkracht. Beerse Boys wordt verder teruggedrongen op eigen helft. Met nog 5 minuten te spelen, lijkt er nog een gelijk spel in te zitten.

Wat daarna volgt is eigenlijk niet te beschrijven: eerst een gele kaart voor Judith Driessen, in de 90e minuut schiet Carin Vissers de bal geweldig in de kruising, nog geen minuut later schiet Michelle de Wit het winnende doelpunt tegen de touwen, krijgt Driessen in de 105e minuut haar tweede gele kaart en na een knappe redding van goalie Roeffen wordt na 17 minuten extra tijd, ja je leest het goed: 17 minuten, de wedstrijd afgefloten…

Een geweldige teamprestatie die beloond wordt met 3 hard bevochten punten! Aanstaande zondag spelen we thuis tegen Leveroy. Het zal een moeilijke wedstrijd worden tegen de nummer 2 uit de 2e klasse G.