Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

WEDSTRIJDVERSLAG | DOSL - vv Maarheeze

VV MAARHEEZE WINT ROYAAL VAN FC ODA: 5-0!

 

Tegen FC Oda had Maarheeze alleen in het eerste half uur tegenstand. Na een 1-0 ruststand wist Maarheeze echter na de pauze Oda volledig te overklassen met een 5-0 overwinning als eindresultaat.

 

Maarheeze kwam goed uit de startblokken en was met een strakke vrije trap van Davy Peters gelijk in de eerste minuut gevaarlijk. De keeper van Oda wist deze stuiterende bal echter met moeite te keren. Daarna kwam het initiatief bij Oda te liggen en Maarheeze had geluk bij een 2-tal goede kansen van Oda.

Na 30 minuten werd de score geopend toen routinier Rob van Wetten met een voorzet vanaf links Rémy Verhoeven wist te bereiken. Zijn kopbal leek houdbaar maar viel toch in het doel van Oda: 1-0.

Daarna ontspoorde de wedstrijd jammerlijk door toedoen van de spits van Oda die buiten het zicht van de scheidsrechter een Maarheeze speler onheus bejegende. 

Met een goede ingreep van de coach van Oda, die zijn spits direct naar de kant haalde kwamen de gemoederen weer snel tot bedaren en konden beide teams de rust in met een 1-0 voorsprong voor Maarheeze.

 

Na de rust was voor Maarheeze gelijk de eerste aanval raak. Uit een scrimmage in de 16-meter was het uiteindelijk verdediger Jordi Valkenburg die de bal wist binnen te tikken: 2-0.

Amper 10 minuten later breidde Rob van Wetten met een mooie kapbeweging de score uit naar 3-0 en toen In de 59’ minuut Oda een toegewezen penalty niet wist te verzilveren was het over en uit met Oda.

Oda had geen verweer meer en Maarheeze wist goed gebruik te maken van de ontstane ruimtes. Patrick Verton scoorde na een kopbal van Nikos Ikonomidis de 4-0 en Rob van Wetten scoorde in de 66e minuut met een magnifiek bekeken boogbal in de kruising de 5-0.

De gevierde doelpuntenmakers aan Maarheeze zijde, Rémy Verhoeven, Patrick Verton en Rob van Wetten kregen van trainer Richard vd Kerkhof een applauswissel en in de resterende tijd wist Maarheeze doelman Tom Geurts met enkele fraaie reddingen de 0 op het bord te houden zodat Maarheeze voor eigen publiek een mooie overwinning wist binnen te slepen met een eindstand van 5-0!

 

Volgende week wacht de derby uit bij Sterksel, waarna op zondag 26 mei de slotwedstrijd van het seizoen thuis tegen SSE uit Someren-Eind wordt gespeeld.

Ook volgende week op bezoek bij Sterksel hopen we natuurlijk weer te kunnen rekenen op onze trouwe aanhang.