Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Wedstrijdverslag Juliana - SCV '58

Met nog 2 wedstrijden voor de winterstop moest Juliana aantreden tegen laagvlieger SCV '58. Met veel pijn en moeite slaagde Juliana.

De eerste helft speelde de wedstrijd zich vooral af in een te laag tempo. Toch begon de wedstrijd veelbelovend. In de 10e minuut namelijk kreeg Juliana al de ultieme kans op 1-0 na een wat makkelijk gegeven penalty na een ongelukkige handsbal. Berry van Krijl wist met dit buitenkansje wel raad en zorgde al vroeg voor de 1-0. Lang duurde dit echter niet lang, want 2 minuten later vergat dezelfde Berry van Krijl in te grijpen toen SCV het Millse strafschopgebied binnenkwam. De daarop volgende voorzet kwam via de Millse doelman en een verdediger voor de voeten van Sam Stobbelaar die al snel weer de 1-1 liet aantekenen. In de rest van de eerste helft werd er vooral in een te traag tempo breed gespeeld.

In de tweede helft waren er aan Juliana zijde wat tactische aanpassingen, waardoor er wat meer aandrang naar voren kwam en het tempo wat werd opgeschroefd. Juliana dwong nu ook wat kansen af, getuige een strak schot van Justin Jacops, wat via de Velpse doelman en de lat over ging. In de 65e minuut kwam Juliana toch op voorsprong een corner werd door Jord Thijssen op doel gekopt en deze rolde via de paal en een Velpse verdediger tergend langzaam over de doellijn. Vlak daarna kreeg echter ook SCV de kans op de gelijkmaker, een Velpse aanvaller wilde door zijn directe verdediger lopen, waar de scheidsrechter een penalty in zag. Doelman Jasper Bergmans wist deze echter met een ultieme inspanning uit de onderhoek te duiken waarna Juliana de 2-1 voorsprong over de streep wist te trekken.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana- SCV '58  2-1 (1-1)

Scheidsrechter: Wessel Timmers (Berghem)

Toeschouwers: 100

Doelpunten:
10' 1-0: Berry van Krijl
12' 1-1: Sam Stobbelaar
65' 2-1: Jord Thijssen

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Kevin van Casteren, Nicky van den Broek, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Vince van Reijmersdal (46' Stan Peters), Justin Jacops, Guus Bastiaans, Andy Veld, Jord Thijssen, Jelle Staal (69' Rens van den Hoven).