Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Wedstrijdverslag Leonidas-W - Keer

Vandaag reisde Keer af naar Wolder om het op te nemen tegen de koploper. De scheidsrechter was voor deze gelegenheid zelfs speciaal uit Gennep gekomen. In de beginfase van de wedstrijd was het aftasten van beide kanten. Keer deed zeker niet onder voor Leonidas en beide teams kregen kansen.

De openingsgoal werd echter gemaakt door de sterke spits van Leonidas, die aan één onbewaakt momentje genoeg had. Vlak voor rust kreeg Guénaut een grote kans, die helaas voorlangs ging. Met 1-0 brak de rust aan. Keer geloofde nog volop in een goede afloop en kwam in de tweede helft dan ook direct feller voor de dag. Dit resulteerde in een aantal kansen, waaronder een snoeiharde kopbal op de paal van Sverre. Echter de snelle uitbraken van Leonidas bleven gevaarlijk. Een kwartier voor tijd maakten zij hun tweede met een fraaie kopgoal. In de slotfase kwam daar nog een doelpunt bij, waardoor een enigszins geflatteerde 3-0 werd genoteerd als eindstand.

De mannen van Keer hebben goed gestreden, maar hadden het geluk vandaag simpelweg niet aan hun zijde. Wél genoeg perspectief voor de toekomst en behoud van de derde plaats. Volgende week uit naar SCG in Gronsveld...