Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

WEDSTRIJDVERSLAG | Panningen - Reuver

Panningen had vanaf het fluitsignaal het meeste balbezit en probeerde gaatjes te vinden in de Reuverse verdediging. Reuver liet zich noodgedwongen inzakken en probeerde van daaruit te counteren. Na 9 minuten was het er het eerste gevaar voor het doel van Reuver. Een gemakkelijk gegeven vrije trap werd door de aanvoerder van Panningen knap ingeschoten en zette daarmee Panningen op een 1-0 voorsprong. Panningen bleef daarna de meest dominante ploeg maar kon in de rest van de eerste helft niet veel kansen creëren. Ook Reuver was op een kans van Jorn Huijs na niet gevaarlijk. Net voor het einde van de 1e helft scoorde Panningen uit een scrimmage voor het Reuver doel de 2-0 , nadat de verder goed leidende scheidsrechter een handsbal aan Panningen zijde niet had gezien. Voor Reuver kwam dit doelpunt op een slecht moment zo net voor rust. 

Aan het plan van Reuver zijde om vanuit een hechte defensie op zoek te gaan naar de aansluitingstreffer kwam al snel een einde door mooi uitgespeelde Panningen doelpunten in de 5e en 7e minuut na rust al.  Ook daarna bleef Panningen de bovenliggende partij en kreeg het nog kansen op meer doelpunten. Voor Reuver was het een kwestie van tegenhouden, want aanvallend kwam Reuver er vandaag niet aan te pas en kon ook de  verdediging van Panningen nauwelijks onder druk worden gezet. 

Opmerkelijk moment was nog de rode kaart (na 2 x geel) op het einde van de wedstrijd aan Panningen zijde na 2x een overtreding binnen korte tijd op Ruud Zegers. De eindstand was toen al bereikt en Panningen kon de wedstrijd verder rustig uit voetballen. 

Vandaag was het verschil groot met Panningen en slaagde Reuver er niet in om het de tegenstander echt moeilijk te maken. In deze vorm is Panningen een echte titelkandidaat. Reuver daarentegen zal de komende weken punten moeten pakken om uit de onderste regionen weg te blijven. 

Volgende week komt Horn op bezoek bij Reuver. Vorig seizoen hebben we daar twee keer van verloren, dus hopelijk kunnen we dat nu  gaan rechtzetten.