Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Wedstrijdverslag Reuver - EMS

Onder herfstige omstandigheden moest Reuver het opnemen tegen EMS uit Roermond.

EMS begon fel aan de wedstrijd en dat leidde al na 10 minuten tot een grote kans  Deze werd echter nog gemist. Een minuut later was het wel raak. Een aanval vanaf links werd onhoudbaar ingeschoten 0-1. EMS bleef de aanval zoeken en  kreeg nog een grote kans op 0-2, maar de spits van EMS had het vizier niet op scherp staan. Daarna kwam Reuver onder de druk vandaan en kreeg meer grip op de wedstrijd. Een ingooi van Kevin Puts kwam in het strafschopgebied van EMS en Ted Augustus maakte beheerst de 1-1. In de 35e minuut kon Reuver uit een unieke situatie op voorsprong komen. De strafschop die Reuver kreeg toegekend werd door Bart van Buggenum jammerlijk gemist. Zeven minuten later schoot Ruud Zegers vanuit het middenveld nog op de paal, echter de terugspringende bal kon Erkan Yazici niet meer verzilveren. Met de stand 1-1 gingen beide partijen dan ook rusten.

Direct na de rust kwam EMS op een voorsprong van 1-2 en het had even daarna  op 1-3 kunnen komen maar het schot  werd door Etienne Ottenheim  gekeerd. Toch liet de 1-3 niet lang op zich wachten en  In de 59e minuut werd dit  via een gevaarlijke aanval vanaf links een feit.  Reuver kon daar heel weinig tegenover stellen en EMS maakte daar dankbaar gebruik van via zijn snelle, gevaarlijke voorhoede. Het werd zelfs nog 1-4 en 1-5. In de 85e minuut kon Reuver door Jelco Fransen nog tegenscoren 2-5. Even daarna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Over de hele wedstrijd genomen speelde Reuver  een goede eerste helft. De 2e helft was beduidend minder en daar maakte EMS dankbaar gebruik van. Volgende week komt de koploper FC Maasgouw op bezoek en zullen de mouwen weer opgestroopt moeten worden.