Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

WEDSTRIJDVERSLAG | Reuver - Koningslust

Reuver en Koningslust begonnen hun wedstrijd onder zomerse omstandigheden vol op de aanval. In de eerste minuut kwam Reuver al bijna op voorsprong, een aanval vanaf links werd door Tim Lensen voorgezet naar Jorn Huijs die de bal net over schoot. Een paar minuten later was het bijna raak aan de andere kant, maar Etienne Ottenheim kon de bal net voor de aanvaller van Koningslust met de voet weg werken. In de 10e minuut moest er een fout van de verdediging van Reuver aan te pas komen Koningslust maakte daar dankbaar gebruik van en scoorde de 0-1.

Reuver bleef de aanval zoeken en vanaf rechts passeerde Ruud Zegers op snelheid zijn tegenstander en zijn voorzet werd onhoudbaar voor de keeper van Koningslust door Jorn Huijs ingekopt 1-1. Nog geen tien minuten daarna was er weer een fout in de verdediging van Reuver. De bal werd te zacht terug gespeeld op Etienne Ottenheim en de snelle spits van Koningslust maakte daar gebruik van en scoorde de 1-2 dit was tevens de ruststand. Reuver ging de 2e helft op zoek naar de gelijkmaker maar het ging allemaal veel te gehaast, toch was het Reuver dat na een aantal kansen gemist te hebben in de 66e minuut weer op gelijke hoogte kwam.

Weer was het Ruud Zegers die de bal naar de vrij staande Erkan Yazici plaatste deze haalde vernietigend uit en onhoudbaar voor de keeper van Koningslust verdween de bal in het doel 2-2. In de 85e minuut was het weer Koningslust dat op voorsprong kwam 2-3. Ook moest Reuver de laatste minuten nog met 10 spelers verder,  Ahmet Senturk kreeg een gele kaart voor het wegduwen van een speler en even daarna maakte hij weer een overtreding en kreeg zijn 2e gele kaart dus dat betekende rood en moest hij het speelveld verlaten. Aan de stand veranderde niks meer en verloor Reuver zijn 1e thuiswedstrijd wat gezien het aantal (gemiste) kansen onnodig was geweest. Daarnaast profiteerde de tegenstander optimaal van slordigheden aan Reuver zijde.

 

Volgende week gaan we op bezoek bij SV Panningen. Vorig seizoen wonnen we daar met 1-2 toen speelde Reuver ook een geweldige wedstrijd. Dus maar hopen dat we de misstap tegen Koningslust in Panningen goed kunnen maken.