Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Wedstrijdverslag Schimmert - Bunde (3-0)

Schimmert-uit op een zeer regenachtige zondag.

 

Bunde was nog ongeslagen en wilde deze status zolang mogelijk vast proberen te houden. Schimmert-uit is dan niet meteen de makkelijkste tegenstander.

 

In de stromende regen ging de wedstrijd van start. Schimmert speelde in een voor Bunde onbekend 5-3-2 systeem dat vanaf het begin af aan moeilijk te bespelen bleek. Schimmert was feller, had het betere veldspel en was daardoor de betere partij. Bunde kreeg geen grip op de wedstrijd en kwam nauwelijks aan voetballen toe. Het was Schimmert dat halverwege de eerste helft de score opende na al een aantal malen gevaarlijk te zijn geweest; 1-0. Bunde leek iets beter in de wedstrijd te komen maar kansen werden er nauwelijks gecreëerd. Nog net voor het fluitsignaal voor de rust een volgende tegenslag voor Bunde; penalty-tegen. Deze werd feilloos ingeschoten en niet veel later droop Bunde af, letterlijk en figuurlijk, de kleedkamer in; 2-0.

 

Na rust kwam Bunde beter uit de kleedkamers, maar wederom resulteerde dit niet grote kansen die voor de aansluitingstreffer hadden kunnen zorgen. 

 

Na een kwartier in de tweede helft was het Schimmert dat de wedstrijd in het slot gooide. Vanaf ongeveer dertig meter verschalkte de Schimmert-spits onze keeper met een afgemeten boogbal die via de onderkant van de lat binnenviel, 3-0, wedstrijd gespeeld.

 

Bunde bleef strijd leveren en proberen nog een verandering in de stand te brengen maar buiten een paar kleine mogelijkheden kwam men niet. Al met al een wedstrijd om snel te vergeten. Deze week twee keer goed trainen en zondag weer vol voor de drie punten gaan in de thuiswedstrijd tegen De Leeuw.