Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

WEDSTRIJDVERSLAG | SSE - VV Maarheeze

VV MAARHEEZE EN SSE DELEN DE PUNTEN

 

In een gelijkopgaande wedstrijd hebben vv Maarheeze en SSE in Someren-Eind, broederlijk de punten gedeeld. Bij rust was het 0-0, na negentig minuten eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

 

In de eerste helft van de wedstrijd op het kunstgras van SSE verhinderde Maarheeze-doelman Jarno Nijssen tot tweemaal toe een voorsprong voor SSE. Daar Maarheeze, ondanks een gelijkopgaande wedstrijd, ook niet tot scoren kwam werd er bij een 0-0 stand gerust.

 

Na de rust voerde SSE de druk op Maarheeze verder op. In de 52e minuut was SSE dicht bij de openingstreffer toen een afgemeten voorzet ternauwernood langs het doel van Maarheeze ging. Amper 10 minuten later was het echter wel raak voor de thuis-spelende ploeg. Een afstandsschot vanaf ca 20 meter werd onderweg van richting veranderd waardoor Maarheeze doelman Jarno Nijssen op het verkeerde been werd gezet: 1-0.

Maarheeze legde zich bij deze achterstand allerminst neer en na een prachtige solo van Rob van Wetten legde jongeling Tom vd Pas de bal panklaar voor Rémy Verhoeven die de aanval feilloos afmaakte en de stand weer gelijk trok:1-1.

In het laatste kwartier van de wedstrijd kwam SSE met 10 man te staan toen na 3 wissels een speler dusdanig geblesseerd raakte dat hij niet meer verder kon. Dit overwicht in de veldbezetting bracht Maarheeze nog dicht bij de overwinning. Routinier Rob van Wetten raakte, na een fraai afstandsschot, in de 86e minuut jammerlijk de paal en uit de rebound kwam Maarheeze ook niet tot scoren. Zo eindigde de wedstrijd na 90 minuten in een gelijkspel waarmee beide teams na afloop tevreden moesten zijn.

 

Volgende week zondag wacht voor Maarheeze de Cranendonckse derby tegen FC Cranendonck. Deze wedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Romrijten in Maarheeze en begint om 14.00 uur.

Beide partijen hopen uiteraard op een mooie wedstrijd met vele supporters uit de beide dorpen.