Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

WEDSTRIJDVERSLAG | SV Hulsberg - Sportclub Jekerda

Op speeldag drie meteen de eerste “topper” van het nog prille seizoen. Hulsberg, na twee wedstrijden ongeslagen, ontvangt het eveneens ongeslagen Sportclub Jekerdal uit Maastricht. De laatste seizoenen blijkt Jekerdal steeds een lastige tegenstander voor de thuisploeg. Beide ploegen scoorden veel in de eerste twee wedstrijden, het belooft dus een mooie middag te worden.

Ook deze zonnige zondagmiddag blijken beide ploegen aan elkaar gewaagd. Vanaf het eerste fluitsignaal van de goed leidende arbiter Benneker ontstaat er een levendige wedstrijd. De eerste kans is voor Hulsberg, als Peter Bertram Niek Horsmans bedient. Diens schot wordt geblokt.

Aan de andere kant verwerkt Luuk Huijts na een snelle aanval een schot van Mahmoud Elbatrik tot corner.

Hulsberg doelman Joeri Schouten moet handelend optreden bij een inzet van Coen Slijpen.

Een prachtige Hulsberg aanval, via Peter Bertram, Niek Horsmans en Mickey Knarren (die met een fantastische sliding balbezit houdt) belandt bij Dion Branje. Doelman Floris Nollen verwerkt Branjes schot tot corner.

Het spel golft op en neer. In de 25e minuut de grootste kans van de wedstrijd, andermaal Dion Branje, mist nu oog in oog met keeper Nollen.

De tweede helft lijken de bezoekers een licht veldoverwicht te hebben. Uitgespeelde kansen levert het echter niet op. De thuis aanhang veert nog op bij schoten van Tim Blanken en de ingevallen Timo Valentijn (laatste minuut), de wedstrijd eindigt echter zoals deze begon, in 0-0.

Ondanks het gelijke spel was het een levendige wedstrijd tussen twee aan elkaar gewaagde teams. De thuisploeg speelde met veel passie en inzet en blijft ongeslagen.

Komende week de lastige uitwedstrijd bij Heugem. Als de ploeg daar met dezelfde instelling het veld op stapt als vandaag zit een goed resultaat er wederom in.