Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

WEDSTRIJDVERSLAG | SV Hulsberg – VV Daalhof

SV Hulsberg – Daalhof is zondag jl. een treffen tussen de nummer laatst en de runner up. De ploeg uit Maastricht behaalde pas 1 puntje, daar waar de teller bij Hulsberg inmiddels op 22 staat.

Op deze donkere herfst zondag zou de wind wel eens een rol van betekenis kunnen gaan spelen. Hulsberg wil graag met wind mee starten, echter de toss wordt gewonnen door de gasten, waardoor zij kunnen starten met de wind in de rug.

Veel voordeel haalt de ploeg er echter niet uit. Binnen het kwartier staat het 2-0. Eerst verwerkt keeper Croux een schot van Tim Blanken maar half, waarna Vince Eckelhoff er als de kippen bij is om het eerste doelpunt van deze middag te maken.

Vervolgens een prima loopactie van Niek Horsmans die Croux andermaal passeert.

Ondanks de snelle achterstand zakken de bezoekers steeds massaal terug op eigen helft om vandaaruit via de counter en lange bal de boomlange spits Sarikaya te bereiken. Gevaarlijk worden ze echter zelden.

Na een half uur spelen een prima Hulsberg aanval. Niek Horsmans zet voor en Vince Eckelhoff maakt af.

Cedric Veugen,  directe tegenstander van Sven heeft een lastige middag. 5 minuten voor rust gaat Sven er weer vandoor en ziet zijn voorzet door Hans Houbiers binnengeschoten.

Niet veel later is het juist Hans die Niek wegstuurt. Nu is het Mickey Knarren die doeltreffend afrondt.

De tweede helft neemt de thuisploeg wat gas terug en wordt Daalhof iets meer balbezit gegund. Ook nu zonder echt gevaarlijk te worden. Opzienbarend nog de carambole van Mickey Knarren, die zijn inzet via lat en paal terug het veld in ziet stuiteren. Ook Sven raakt nog de paal. Jop Wishaupt brengt met een van richting veranderd schot de stand op 6-0.

Langs de lijn warmlopend, en later invallend, een mooi duo. Peter Bertram, net 30 jaar geworden en in dit team langzaam aan een veteraan, voert zijn warming up uit, zij aan zij met Julian Kruts, met zijn 15 lentes jong de helft zo oud als Peter.

Het slotakkoord is voor Niek Horsmans, die een voorzet van Sven promoveert tot de 7-0.

Een constante overwinning van Hulsberg dat hiermee in het spoor blijft van koploper Haslou. Smet op deze wedstrijd de val van Luuk Huijts, die ongelukkig op zijn schouder terecht komt en een aantal weken lijkt uitgeschakeld. Volgende week de thuiswedstrijd tegen VV Bunde. LET OP: Deze wedstrijd begint om 14.00u!