Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

WEDSTRIJDVERSLAG | SV Meerssen - SVA Papendorp

SV Meerssen 1 – SVA Papendorp 1   11-0 (3-0)

Deze uitslag is Hoofdklasse onwaardig. Nu zal iedereen gaan denken dat wij zo goed voor de dag kwamen. Nou, dat was niet zo. We speelden zelfs beneden maat. We hadden dan wel binnen 3 minuten op voorsprong moeten komen maar Jordie wist op dat moment het net niet te vinden. Dan zou hij later in de wedstrijd goed maken door welgesteld 6 doelpunten te scoren.

Pas in de 23ste minuut wisten wij de score te openen. Een vrije trap op rechts en de indraaiende bal van Lloyd wordt door Julien binnen gewerkt, 1-0 De ban is gebroken. Hierna speelden we iets directer zonder groots te spelen en dat resulteerde in de 32ste minuut in de 2-0. Het is Lloyd die bijna op de achterlijn de bal bij Jordie krijgt die al vallend met het hoofd de 2-0 scoort. Niet veel later zijn de rollen omgedraaid en wordt de 3-0 ruststand vastgelegd. Het is Jordie die Lloyd vindt en de 3-0 is een feit.

 

De 2e helft is een eenrichtingsverkeer zeker nadat Jordie meteen na de rust de 4-0 laat aantekenen. De animo van Papendorp zakt met de minuut en Meerssen kan naar hartelust zich uitleven. Gezegd moet worden dat anders de doelpunten als rijpe apeels van de boom vielen, de wedstrijd sportief bleef en dat is een compliment aan de tegenstander. Zoals gezegd werd het 11-0 waarbij SV Meerssen op dit niveau zijn hoogste overwinning ooit behaalde. Ook Lloyd had vandaag zijn vizier op scherp staan hetgeen resulteerde voor hem in 4 doelpunten.

 

SV Meerssen blijft ondanks deze monsterzege 7de in de stand met een doelsaldo 

van 19-8.