Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

WEDSTRIJDVERSLAG | SVN - UOW'02

Verslag SVN

SVN/BtB Consultancy heeft vandaag een makkelijke overwinning behaald op UOW02. De eerste 15 minuten was het van beide zijde aftasten geblazen maar hierna was het SVN/BtB Consultancy wat het heft in handen nam. Binnen 10 minuten was het gedaan met UOW02. In de 27ste minuut een foute pas van een UOW speler en die zorgde ervoor dat Robbert van Esburg vrij voor de keeper kwam en met een schijnbeweging stuurde hij hem het bos in en beheerst scoorde hij de 1-0. De 33ste minuut een aanval over rechts waar Glenn Lemlijn de bal voortrekt en een speler van UOW zijn eigen doelman passeert en de 2-0 is een feit. Nog geen 2 minuut later krijgt Glenn Lemlijn de bal en vanaf 14 meter krult hij op fraaie wijze de bal in rechter bovenhoek, 3-0. Na de pauze bleef SVN de bovenliggende partij en het duurde tot de 82ste minuut voordat Yannick Nijman de 4-0 scoorde. Al met al een zeer verdiende overwinning van SVN/BtB Consultancy op UOW02. Zondag 28 oktober speelt SVN/BtB Consultancy bij koploper Sporting Heerlen, aanvang van deze wedstrijd is 14:30 uur.

 

Verslag UOW'02

UOW ’02 verliest de kraker van de week!

 

De derby tussen SVN en UOW ’02 staat bijna altijd bol van spanning en scherpe duels. Vandaag verschenen zowel SVN als UOW ’02 zeker niet in hun sterkste opstelling, omdat bij beide teams spelers ontbraken in verband met schorsingen, blessures en vakanties. Maar juist dan verwacht je, zeker in een derby, echte strijd voor de punten. Want als je kwaliteit mist, dan dien je in ieder geval strijd te leveren.

 

In deze derby was zeker in de 1e helft weinig goed voetbal te zien en leek het meer op een zomeravondpartijtje. SVN had iets meer van het spel, maar ook dat leverde weinig goede kansen op. Beide keepers hoefden dan ook nauwelijks in te grijpen, omdat ook  corners en vrije trappen zelden voor echt gevaarlijke situaties zorgden. Dat duurde tot de 32e minuut. Robbert van Esburg onderschepte een slordige breedtepass van Rowan Kölker en hij passeerde Sandro Aruvaino met een schuiver in de lange hoek 1-0. Als je dacht dat UOW ’02 nu wakker was, jammer dan! In de 38e minuut werd een prima opgezette aanval van SVN over de rechter flank door verdediger Wanya Freeman verkeerd beoordeeld en langs zijn eigen keeper gewerkt 2-0. Drie minuten later weer een snelle aanval over de rechtervleugel en nu was het Glenn Lemlijn,  die dit buitenkansje dankbaar benutte 3-0. Vlak voor het rustsignaal was ook een vrije trap niet aan UOW ’02 besteed. Aanvoerder Rob Schneider zocht het doel deze keer veel te hoog en scheidsrechter van Heugten floot dan ook direct voor het rustsignaal. Rust 3-0.

 

De 2e helft was niet veel beter. SVN controleerde de wedstrijd en UOW ’02 probeerde met Jarno Franck voor de geblesseerd uitgevallen Rowan Kölker de wedstrijd nog een ander beeld te geven. In de 69e minuut moest keeper van SVN twee keer ingrijpen bij schoten van Joeri Pelzer  en in 79e minuut werd een goede voorzet van de ingevallen  Kai van Haaren door Pim Theunissen goed ingekopt, maar jammer genoeg sprong de bal via de binnenkant van de paal terug het veld in. Uiteindelijk bepaalde Yannick Nijman in de 89e minuut de eindstand op 4-0. Enkele UOW ’02 spelers stonden erbij maar legden hem geen strobreed in de weg! Zo eindigde deze matige wedstrijd voor UOW ’02 met een flinke nederlaag. Hopelijk hebben onze jonge spelers maar zeker ook de oudere garde uit deze wedstrijd geleerd, dat je om te winnen of heel goed moet spelen of in ieder geval als team voldoende strijd  moet leveren om aanspraak op punten te mogen maken. 

 

Volgende week  wacht al weer de volgende wedstrijd tegen het hoog geklasseerde  Hellas en kunnen we proberen deze zure nederlaag weg werken. Wij wensen het UOW ‘02 team en de staf voor zondag  meer succes toe en hopen dat de  punten in Landgraaf blijven.

 

Tekst: Bert Wassen, UOW ‘02