Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Wedstrijdverslag svSSS - Berghem Sport (1-0)

SvSSS weet weer wat winnen is! Ontzettend knap na een oor wassing vorigen week om dit resultaat te behalen.

SvSSS start wederom goed en beloond zich niet om op voorsprong te komen. Scherpte voor het doel ontbrak en buiten een kopbal op de lat van Berghem heeft het niets weggegeven. Het duurde maar lang om een doelpunt te maken en vaak is het zo dat wanneer je zelf niet scoort, de tegenstander dat wel doet. Superspits Stefan Dekkers had zijn dag niet. Zeer dreigend richting doel, maar zijn vizier stond niet op scherp. Verdediging van SvSSS stond nu als een huis en afgesproken doelstelling is behaald; Winnen en geen doelpunt tegen!

Bijzonderheid was wel de invalbeurt van Jim de Laat. Terug van vakantie, zondagochtend een training afwerken en de penalty veroorzaken waardoor Ruben Diederen koelbloedig kon benutten. Al met al een dik verdiende overwinning en mooie plaats op de ranglijst als nieuwkomer in de 2e klasse.

Trainer Cemal Yilmaz: ‘Dikke pluim en grote complimenten naar het team. Laatste twee wedstrijden geanalyseerd, besproken, getraind en dan uiteindelijk waar het om draait; winnen. Een uitstekend resultaat behaald en kun je als trainer alleen maar heel trots op zijn! Dit smaakt naar meer.’