Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Wedstrijdverslag SVSSS - Irene

In een matig duel voor SVSSS speelt het gelukkig gelijk tegen Irene. Het spel van SVSSS was slordig en droeg hierdoor niet bij aan het kijkgenot. 10 minuten in de eerste helft en slotfase in de 2e helft viel er dan wat te beleven. Het meeste gevaar kwam van Irene.

Irene kwam al na 6 minuten op 0-1 voorsprong. Een voorzet wordt verkeerd beoordeeld door Stijn van de Bijgaart en zijn tegenstander wist hier wel raad mee. Zes minuten later zet Dennis van Schijndel een prima combinatie op met Jim de Laat en ziet zijn schot in de verre hoek belanden; 1-1. Een bekroning voor zijn inzet!

In de 19e minuut wordt een corner afgeslagen en beland voor de voeten van Ruben Diederen. Zijn voorzet beland op het hoofd van Jim de Laat die de lat raakt en uiteindelijk voor de voeten van Stefan Dekkers valt. Klein kunstje om de bal binnen te tikken; 2-1. Buiten deze momenten was het vooral Irene die liet zien waartoe ze in staat zijn. Balvast, elkaar goed kunnen vinden door het positiespel goed te spelen, kansen creëren en doelman Bjorn Boer op hun pad vinden. SVSSS liep er achter aan en was alleen maar aan het proberen, i.p.v. ondernemen. SVSSS gaat gelukkig met een voorsprong de rust in.

Na rust werd de druk alleen maar groter voor SVSSS en ging Irene op zoek naar de gelijkmaker. De weinige aanvallen van SVSSS waren niet gevaarlijk en door een vrije trap slordig bij de tegenstander in te leveren, een penalty weg te geven in de 68e min en Irene alsnog op gelijke hoogte te laten komen, werd SVSSS steeds verder achteruit gedrukt. Kansen voor Irene op 2-3 en 2-4 werden niet verzilverd en vaak is het dan zo dat de tegenstander met een halve kans alsnog scoort.

De beste kan was voor Jim de laat in de slotminuut van de wedstrijd. Een corner wordt door Stan van de Brand met het hoofd neergelegd in de voeten van Jim de Laat die uit de draai met zijn rug naar het doel, de bal tegen de keeper aan schiet. Een gelijkspel was het maximale wat SVSSS uit deze wedstrijd wist te behalen.

Trainer Cemal Yilmaz: Passing zonder druk en weerstand was vanmiddag ver onder de maat. En als wij dit ons laten overkomen dan gaan wij dus met de tegenstander meespelen in plaats van er tegen. Verdedigend geen goede samenwerking waardoor we overal een stap te laat waren. Bij balverovering waren we weer snel de bal kwijt en geven we de doelpunten makkelijk weg. Het is niet de eerste keer wat we dit ons laten overkomen.

Positief is dat we toch hard zijn blijven werken en de wedstrijd wilden winnen. Had zomaar gekund! Was niet terecht geweest, dus blij zijn met een punt.