Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Wedstrijdverslag vv Schaesberg - Caeser

Schaesberg beloont zichzelf tegen Caeser en weet weer wat winnen is

Schaesberg dat dit seizoen al zo vaak na de wedstrijd de complimenten kreeg van de tegenstander. Goed positiespel en aanvallende intenties, alleen de kansen afmaken`,  was het vaak terugkomend commentaar.  Hierdoor staat Schaesberg op een plek op de ranglijst, die geen recht doet aan het vertoonde spel.

Tegen Caeser komt Schaesberg al vrij snel op voorsprong door Noah Nghodici, 1-0. Noah verovert de bal in de opbouw bij Caeser en schiet beheerst binnen. Een vroege sprong zou goed moeten doen, maar Caeser bijt zeker in de eerste helft goed van zich af. Halverwege de 1ste helft scoort Caeser de gelijkmaker, ondanks goed keeperswerk van Kaïn Bours, kregen we de bal niet weggewerkt en kon er alsnog ingeschoten worden. Vervolgens was Randy Quaedackers nog erg dichtbij een doelpunt, maar zijn schot vloog via de onderkant van de lat weer terug het veld in. Het spelbeeld was vervolgens te slordig om het echt goed uit te spelen voor rust.

Na rust werd Schaesberg geleidelijk aan steeds sterker en kan Caeser zelden echt gevaarlijk worden. Schaesberg blijft ook vandaag echter moeilijk scoren, ondanks het overwicht. Pech speelt hierbij een grote factor, de doorgeschoven Peter-Jan Erkens raakt eerst de paal na een goede actie. Even later ramt hij de bal in kansrijke positie op de lat. Hierdoor blijft het lang spannend, Schaesberg blijft er echter in geloven en beloont zichzelf 5 minuten voor tijd. Imad Haddadi is de gevierde man, hij neemt de bal goed mee en schiet de 2-1 binnen. Randy kan het even later definitief beslissen, maar raakt de bal verkeerd.

Schaesberg wint hierdoor de laatste wedstrijd voor de winterstop en de ontlading was enorm. Dit heeft de ploeg dik verdient en geeft weer vertrouwen.

A.s. woensdag 18-12 om 20 uur speelt Schaesberg thuis tegen FC Maasgouw voor de derde ronde van de beker, uiteraard hopen we dan weer op jullie support.