Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Wij van In De Wandelgangen zijn blij om aan u voor te stellen wederom een versterking in het team van redacteuren van In De Wandelgangen: Mervyn van Leeuwen!

Wij van In De Wandelgangen zijn blij om aan u voor te stellen wederom een versterking in het team van redacteuren van In De Wandelgangen: Mervyn van Leeuwen!

Wie is

Mijn naam is Mervyn van Leeuwen, geboren op 27-05-1998 (19 jaar) en woon achtend in Thorn.

 

Opleidingen

Ik heb mijn Havodiploma op Sint Ursula in Horn behaald. Momenteel studeer ik SPECO Sportcommunicatie, een Hbo-opleiding in Tilburg waar ik nu in jaar twee zit.

 

Voetbalt bij

Ik voetbal bij FC Maasgouw. Ik speel hier al sinds mijn zesde, toentertijd nog V.V. Thorn.

 

Affiniteit met voetballen

Ik ben een fanatieke voetballiefhebber. Sinds 2005 ga ik al naar Fortuna Sittard en ben dan ook al jarenlang een trouwe seizoenkaarthouder. In goede en slechte tijden, ik ben Fortuna altijd trouw gebleven. Sinds 2015 ben ik ook radioverslaggever bij Radio Fortuna SC. Ik geef bij iedere uitwedstrijd liveverslag van de wedstrijd, samen met Ger IJpeij of Erik Hillen. Het zou dan ook prachtig zijn als ik hiervan mijn werk kan maken.

 

Waarom ben je toegetreden tot het team van in De Wandelgangen.

Ik ben gevraagd of ik interesse had om te schrijven voor In De Wandelgangen. Dat had ik en nu zit er ik al sinds 2016 bij.

 

En dan verder:

 

Karakter

Altijd klaar voor een praatje, realistisch, vrolijk, aanwezig (in de goede zin van het woord natuurlijk), origineel mogelijk te zijn, als ik iets maak moet het ook perfect zijn, anders baal ik daar wel van.

 

Levensmotto

‘Niks boeave Fortuna’.

 

Bewondering voor

Ik heb niet echt iemand die ik bewonder. Wel, als ik een verslaggever op televisie zie, denk ik ‘Daar moet ik over een paar jaar ook staan’. Dit is iets wat ik dan ook zeker wil nastreven.

 

Spijt van

Ik heb niet echt ergens spijt van dat bijvoorbeeld levensbepalend was. Natuurlijk denk je wel eens nadat je iets gedaan had van ‘had ik maar’ of ‘ik had dit nog beter kunnen doen’, maar dat heeft denk ik iedereen wel.

 

Angst voor

Ik hou helemaal niet van wespen en bijen. Vind het vreselijke beesten. En dan hebben we het al helemaal niet over die grote hoornaars gehad. Ook hou ik helemaal niet van hoogtes. Ik durf wel te vliegen, maar ik zou nooit van mijn leven uit een vliegtuig springen of bungeejumpen.

 

Hobby`s

Voetbal uiteraard en ook verslaggeven van een voetbalwedstrijd.

 

Ambities

Om op televisie te komen als sportverslaggever. Dan zou toch echt mijn droombaan zijn.

 

Carnaval of wintersport

Carnaval

 

Slechte eigenschap

Snel afgeleid.

 

Schouwburg, boek of film

Film

 

Avondje stappen of etentje

Avondje stappen

 

Bier, water of wijntje

Bier

Wie zijn je voorbeelden.

Echte voorbeelden heb ik. Mensen die als commentator of verslaggever op televisie of radio komen kan ik wel als voorbeeld noemen. Met als Limburgse favoriet Ben Dols (L1). Toen ik nog niet naar de uitwedstrijden ging, was dit dé vaste stem bij ons in de huiskamer. Nu zijn de rollen omgedraaid en luistert Ben Dols naar mij bij de uitwedstrijden.

Ik krijg inspiratie van.

Altijd goed blijven kijken hoe iemand anders het doet, want daar kun je altijd van leren. Als ik het goed vind is het meegenomen, anders kan ik alleen maar denken dat ik het beter kan haha.

Wat zou je absoluut nog eens willen doen.

Kunnen uitschreeuwen dat Fortuna eindelijk weer terug in de Eredivisie is.

Tot slot waar zien we je over 10 jaar.

Tien jaar is natuurlijk heel ver weg. Ik hoop dat ik dan een mooie baan heb bij communicatie en/of als verslaggever bij Fox Sports, NOS of L1…

Ook met Mervyn hebben wij er weer een enthousiaste team speler bij , die naast Fortuna ook veel interesse heeft in het amateurvoetbal. Wij wensen hem succes en vooral plezier met zijn uitdaging bij in de wandelgangen.

Door: Hein Smith