Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Wil Kruyntjens volgend jaar nieuwe hoofdtrainer SCG Gronsveld

Het volgende bericht komt van de website van SCG Gronsveld:

In de winterstop wordt jaarlijks de samenwerking met onze hoofdtrainer geëvalueerd. Na de diverse gesprekken is besloten om de samenwerking met Bert Snijders vanaf het nieuwe voetbalseizoen 2017-2018 niet voort te zetten.
 

Helaas moeten wij mededelen dat onze hoofdtrainer daarop heeft besloten om het huidige voetbalseizoen bij SCG niet te voltooien. Bert heeft samen met het bestuur de spelersgroep geïnformeerd en afscheid genomen van SCG. Wij willen Bert nogmaals bedanken voor zijn positieve inzet bij SCG ! 

Onze hulptrainer, Yvo Soudant, zal voorlopig hoofdverantwoordelijke zijn voor het 1e elftal. Yvo wordt hierbij geholpen door Daan Turf, momenteel stagiaire bij SCG in het kader van de opleiding TC3, en de leiders Lambert Damzo en John Gorissen. Samen met de KNVB zal SCG gaan bekijken hoe SCG aan de verplichting kan voldoen voor het in bezit hebben van een gediplomeerde trainer.

Op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, heeft de technische commissie samen met Wil Kruytjens afspraken gemaakt voor een nieuwe samenwerking vanaf het voetbalseizoen 2017-2018.

Wil Kruyntjens is momenteel de trainer van Geusselt Sport. Aan het einde van dit seizoen stopt Wil als hoofdtrainer van Geusselt Sport en kan vervolgens terugkijken op een zéér succesvolle periode van vier seizoenen. Zoals bekend was Wil voor Geusselt Sport al trainer van SCG, SVME en vv Eijsden.

In zijn eerste periode bij SCG bracht hij ons 1e team naar de bovenste regionen van de vierde klasse, met instroom van veel jeugdige talenten die attractief voetbal speelden, resulterend in een finale van de nacompetitie in het voetbalseizoen 2011-2012. Aan de samenwerking in deze periode hebben beide partijen een positieve indruk over gehouden, die aan de basis ligt van deze nieuwe samenwerking.

Er wacht een avontuur, een sportieve uitdaging bij de senioren én ook op de jeugd !

We zijn ervan overtuigd met Wil de juiste hoofdtrainer te hebben gevonden om SCG hierbij te helpen, samen willen we de schouders er onder zetten.

Voor nu alvast welkom terug bij SCG !

Via: SCG Gronsveld