Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Wittenhorst VR1 doet goede zaken voor de 1e periode!

 

De gasten uit Roermond begonnen sterk aan de wedstrijd. Binnen 3 minuten zet Jolie Snijders dan ook de gasten op voorsprong. Wittenhorst is aan het zoeken naar een antwoord op het goede begin van SVC 2000. Na een omzetting op het middenveld begint het bij Wittenhorst ook beter te lopen. Aanvoerster Judith Driessen maakt de stand weer gelijk door een bal prachtig binnen te koppen uit de corner van Kris Wijnhoven.

 

 

 

Na een half uur spelen komen de gasten toch weer op voorsprong door een doelpunt van Sara Schilperoort. In de 40e minuut gaat een prachtig ingeschoten bal van Kris Wijnhoven op de kruising. Toch wordt het voor rust nog gelijk. SVC 2000 begaat een overtreding in het strafschopgebied en de goedleidende scheidsrechter Cortenbach legt de bal op de stip. Michelle de Wit schiet de bal prima in het hoekje en zet de ruststand op 2-2.

 

 

 

Wittenhorst komt duidelijker beter uit de rust. Al snel volgt een kans voor Isa v.d. Sterren op aangeven van Sanne Janssen, maar wordt niet benut. 10 minuten na rust is het diezelfde Isa v.d. Sterren die de 3-2 op het scorebord schiet!

 

SVC 2000 wordt niet meer echt gevaarlijk in de tweede helft en Wittenhorst speelt als team de wedstrijd goed uit.

 

 

 

Wittenhorst heeft nu 15 punten uit 5 wedstrijden en lijkt af te stevenen op de eerste periodetitel. Volgende week wacht de uitwedstrijd naar Brunssum VR1 en zal tegen de nummer 10 uit de competitie ook gewonnen moeten worden!

 

 

Scoreverloop:

3e min.             0-1       Jolie Snijders

12e min.          1-1       Judith Driessen

32e min.          1-2       Sara Schilperoort

44e min.          2-2       Michelle de Wit

54e min.          3-2       Isa v.d. Sterren

 

Ontvangen via: Richard Aben