Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Wittenhorst VR1 – Schaesberg VR1 (verslag)!

 

Op een zonovergoten sportpark Terhorst speelden de 2 koplopers uit de klasse 3E vandaag tegen elkaar.  

 

Vandaag waren de dames uit Horst vanaf de eerste minuut bij de les. Toch duurt het 15 minuten voordat het eerste doelpunt valt. De goed leidende scheidsrechter legde na een kwartier spelen de bal op de stip na een overtreding van Schaesberg. Michelle de Wit scoort de 1-0. Michelle heeft de smaak te pakken en scoort binnen 2 minuten de 2-0.

 

Wittenhorst staat goed te spelen en beloond zichzelf met nog een treffer voor rust. Een ingeschoten bal van Kris Wijnhoven, wordt door Isa v.d. Sterren binnen getikt en maakt haar eerste doelpunt van het seizoen. Met deze stand gaan we ook rusten.

 

Na rust mogen de gasten uit Landgraaf toch scoren. Lois Crijns scoort de 3-1.

 

Maar Schaesberg mag niet lang genieten van het doelpuntje, want Sanne Janssen scoort de 4-1 op aangeven van Kris. Nog geen 5 minuten later gooit Wittenhorst de wedstrijd op slot. De 5-1 wordt binnen gewerkt door Sanne en maakt haar 2e doelpunt van de dag.

 

Een goede wedstrijd wordt beloond met 3 punten. Wittenhorst staat nu 2 punten los van SVC 2000 die vandaag ook wisten te winnen. Volgende week is het beker/inhaalweekend, maar de dames mogen geniet van een verdiend weekendje rust. Over 2 weken en de gasten uit Roermond op bezoek: 29 oktober 11.45u: Wittenhorst VR1 – SVC 2000 VR1, te Horst.

 

Scoreverloop:

17e min.          1-0       Michelle de Wit (pen.)

18e min.          2-0       Michelle de Wit

37e min.          3-0       Isa v.d. Sterren

55e min.          3-1       Lois Crijns

62e min.          4-1       Sanne Janssen

66e min.          5-1       Sanne Janssen