Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Wittenhorst VR1 wint van hekkensluiter

Wittenhorst begint sterk aan de wedstrijd en beloond zichzelf binnen een kwartier daarom ook met 2 doelpunten. Sanne Janssen tekent voor beide doelpunten. Na een geweldig eerste kwartier neemt Wittenhorst wat gas terug. SNA wordt niet echt gevaarlijk. Ze krijgen 5 minuten voor rust toch een kansje en weten deze ook te benutten: 2-1. De dames uit Horst geven na dit doelpunt weer extra gas en Sanne Janssen tekent voor rust nog voor een zuivere hattrick. Gwen van Rijt scoort op slag van rust nog de 4-1, maar de goed leidende scheidsrechter Reijnders, keurt het doelpunt terecht af vanwege buitenspel.

Na rust gaat Wittenhorst door met scoren. Nog geen 3 minuten na de thee scoort Michelle de Wit op aangeven van Sanne. Wittenhorst krijgt in de 2e helft toch nog een doelpuntje om de oren. Aanvoerder Rensie Mom van SNA scoort de 4-2. Lang kunnen de gasten niet genieten van het doelpunt. Ymke Wagemans scoort nog geen 5 minuten later de 5-2. 

Het aankomende programma (4 wedstrijden in 14 dagen) zorgt er voor dat Wittenhorst de tweede helft verder beheerst uitspeelt. Toch nemen de oranje zwarten geen genoegen met 5-2. In de 90e minuut maakt Ymke Wagemans haar 2e doelpuntje van de dag en zet de eindstand op het bord: 6-2. 

Een goede overwinning in de strijd om de titel. Het is nog steeds ongekend spannend in de 3e klasse E, nog 4 teams kunnen kampioen worden.

Aanstaande dinsdag speelt Wittenhorst de inhaalwedstrijd tegen Brunssum VR1. De wedstrijd begint om 19.30u, op sportpark Terhorst in Horst. 

Via: Richard Aben (trainer Wittenhorst Vr1)