Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Zaterdag 7 juli: KVC Oranje ontvangt Roda JC!

Roda JC is begonnen aan het nieuwe seizoen. De eerste trainingen zijn achter de rug. Zaterdag 7 juli, om 18.00 staat op sportpark Bleijerheide aan de Voorterstraat in Kerkrade het eerste oefenduel gepland tegen KVC Oranje. Een vernieuwd Roda JC zal bij die gelegenheid een eerste stap willen zetten om het na de degradatie verloren terrein zo spoedig mogelijk te heroveren.

Beperkt parkeren

Bij sportpark Bleijerheide is beperkt gelegenheid om te parkeren. De Voorterstraat biedt niet veel gelegenheid daartoe. In verband met de te verwachten drukte verzoekt KVC Oranje u, dit met instemming van gemeente en politie,  als bezoeker om zo veel mogelijk te carpoolen of u auto thuis te laten.

Entreeprijs

Voor de prijs hoeft u een bezoek aan het eerste oefenduel van Roda JC niet te laten. De entree bedraagt slechts € 5,--. Aangezien het druk zal worden, is het aan te raden tijdig aanwezig te zijn.

Papiercontainers

De papiercontainers bij de accommodatie van KVC Oranje zijn op 7 en 8 juli niet beschikbaar. Vanaf maandag 9 juli kunt u weer terecht met uw (oud) papier.