Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Zin om te komen voetballen bij Sc Susteren?

De eerste stapjes op het veld of de overstap naar een andere club. Het zijn bijzondere momenten voor een voetballer die je altijd zullen bijblijven. Bij Sportclub Susteren ontvangen we je met open armen, van de mini-F tot aan de veteranen (en wellicht walking football), van Susteren of uit de regio en voor recreatief & prestatief voetbal.

Voetballen op een van mooiste complexen van Limburg, dat wil toch stiekem iedereen. We doen er veel moeite voor, maar zijn zeker zo trots op hoe het er nu bij ligt. Dat de jeugd en de senioren weer aan het trainen zijn, straalt blijdschap uit bij al onze vrijwilligers. Twijfel je nog om lid te worden? Doe dan een paar trainingen mee met je leeftijdsgenoten. Maar let op: Waarschijnlijk ben je daarna verkocht.

Gratis voetballen t/m JO7
De leukste categorie om naar te kijken is ongetwijfeld de JO7. Onze kleinste jeugd traint op woensdag en speelt normaal gesproken op zaterdagmorgen de sterren van de hemel. Om het voetbal te stimuleren hanteren we ook al enkele jaren geen contributie voor deze categorie.

Het hele artikel en de link naar het aanmeldformulier vind je door op onderstaand link te klikken.

VOETBALLE BIJ SC SUSTEREN, WIE WIL DAT NOU NIET?