Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

ZSV VR is op zoek naar een trainer

Wij zoeken voor komend seizoen (seizoen 2020-2021) een enthousiaste trainer die het eerste vrouwenelftal wil trainen en coachen tijdens wedstrijden. Ben jij een voetbaltrainer die het een uitdaging vindt om ons team beter te maken? Sta je graag voor een positieve, hechte en enthousiaste groep én houd je van voetbal? Dan zoeken wij jou!

De damesselectie aka 'De Kampioentjes' bestaat uit een groep gedreven meiden die sinds dit jaar uitkomen in de 2de klasse. Kenmerkend voor het team is het fanatisme op het veld, de onderlinge hechte band en de gezelligheid buiten het veld. Wij zoeken een trainer die er, samen met de dames, naar streeft om teamprestaties neer te zetten en zich ook inzet voor de individuele ontwikkeling van speelsters. De trainingen vinden plaats op de dinsdag en donderdag en de wedstrijden zijn op de zondag.

ZSV Zeilberg biedt:

– Een fanatiek & leergierig damesteam
– Goede randvoorwaarden
– Een gezellige voetbalclub

Heb je interesse en kom je graag met ons in gesprek? Stuur een mail naar Theo van der Kant: t.kant@chello.nl . Ook voor meer informatie kun je contact opnemen via dit e-mailadres.