Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Rubrieken

Dug-outspraken

De meest opmerkelijke of opvallende uitspraken in en langs de dug-out verdienen zeker een plekje in deze rubriek.

Video's

Video's die genomen zijn van wedstrijden, doelpunten enzovoorts.

Nieuws

Het amateurvoetbalnieuws uit het KNVB-district Zuid II.

De Liefhebber

Wie bezoekt onze site en volgt onze nieuwsfeitjes op de voet? Met de rubriek De Liehebber zullen we onze (website)bezoeker centraal stellen in de vorm van een interview.

De Vrijwilliger

Vrijwilligers, zij kunnen als een essentiële bouwsteen worden beschouwd bij amateurverenigingen, vandaar dat wij iedere week één vrijwilliger in het zonnetje zetten!

Top Amateurs

Interviews van bekende persoon uit de top van het amateurvoetbal.

De Oefenmeester

In deze rubriek prijzen we een trainer, die actief is in de voetbalregio, de hemel in. Goede resultaten, magische wissels of andere sublieme acties maken iemand tot de oefenmeester.

Wedstrijd Van De Week

Iedere week belicht In De Wandelgangen in samenwerking met Moonen Movies één bijzondere wedstrijd. Dit item bestaat uit een voorbeschouwing, een videosamenvatting en een nabeschouwing

Spelerscarrousel

Een rubriek waarin wij zoveel mogelijk spelersmutaties weergeven.

Damesvoetbal

Alles omtrent het damesvoetbal in Zuid II is hier te lezen.

Statistieken

Cijfertjes en hun zin en onzin

Voetbalvacature

Een overzicht van allerlei amateurvoetbal gerelateerde vacatures. Heeft jouw club een vacature voor een teamleider, grensrechter, kantinepersoneel, (jeugd)trainer enzovoort. Dan kun je de vacature inclusief functieomschrijving verzenden naar redactie@indewandelgangen.com

Sponsoren

Nieuwsberichten over sponsoren, advertenties maar zeker ook interviews met onze sponsoren.

Gezocht: Oefentegenstander

In deze rubriek is een overzicht te vinden van verenigingen die op zoek zijn naar tegenstanders voor een oefenduel. Is jouw vereniging op zoek naar een oefentegenstander? Stuur dan een mail met daarin een concrete beschrijving naar redactie@indewandelgangen.com

De TOTO

In deze wekelijkse TOTO wordt wekelijks contact opgenomen met een amateurvoetballer. Hij moet voorspellingen doen over wedstrijden in zijn competitie en wedstrijden die betrekking hebben op clubs waar diegene in het verleden wellicht heeft gespeeld. Met deze TOTO kan de betreffende speler punten verdienen en wordt er een ranglijst bijgehouden.

Wedstrijdverslagen

Lees hier de wedstrijdverslagen van wedstrijden die in het weekend gespeeld worden. Hier worden verslagen geplaatst die op de betreffende dag of de maandag erna worden doorgestuurd. Alles wat na maandag binnenkomt in de mail, zal niet meer worden geplaatst!

Trainerscarrousel

Hier het laatste nieuws betreffende trainersmutaties en verlengingen!

Interviews

In deze rubriek zijn alle interviews terug te vinden, die gemaakt zijn door de redacteuren van In De Wandelgangen.

Foto's

In deze rubriek de mooiste 'clicks' die de fotografen hebben mogen vastleggen tijdens de voetbalwedstrijden.

Jeugdvoetbal

IndeWandelgangen wil ook graag het jeugdvoetbal belichten. Bijvoorbeeld een interview met een jeugdleider/-trainer, een speler(tje) aan het woord laten, de bekendmaking van een kampioenschap et cetera. Heb je een onderwerp? Laat het ons weten.

De stelling

We spelen in op de actualiteiten in het voetbal door 2 wijzen een stelling voor te leggen. De een krijgt de opdracht om uit te leggen waarom hij voor is, de ander is het daar helemaal niet mee eens.

Toernooikalender

Welke toernooien zitten eraan te komen, wie organiseert ze en hoe kun je je inschrijven?

Column

Twee columnisten die hun bijdragen laten plaatsen in de Pingelieer Rios hebben toestemming om hun stukken ook te laten plaatsen op IDW.

Websites

De hyperlinks naar de websites van alle amateurvoetbalclubs in Zuid II, gerangschikt per klasse. .